00358011
Národná zoologická záhrada Bojnice
Zámok a okolie 6, Bojnice, 97201, SVK
36019208
INMEDIA, spol. s r.o.
Námestie SNP 11, Zvolen, 96001, SVK
Mliečne výrobky rôznych druhov (125_2017)
jogurt s ovocnou príchuťou, tvaroh
Tovar, Služba
1. Mliečne výrobky rôznych druhov
|
|
---|---|
Funkcia |
zabezpečenie nutričných potrieb |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1. Ochutený jogurt s ovocnou príchuťou | ks | 1060 | ||
1.1 Balenie | g/ks | 150 | 180 | |
1.2 Trvanlivosť | deň | 30 | ||
1.3 Celkový obsah tuku | % | 3 | ||
1.4 Celkový obsah sušiny | % | 21 | ||
1.5 pH | pH | 4,5 | ||
1.6 Skladovacie podmienky - teplota | °C | 2 | 8 | |
1.7 Skladovacie podmienky - vlhkosť | % | 55 | 60 | |
2. Tvaroh | kg | 1200 | ||
2.1 Hmotnosť 1 vákuového balenia | kg | 3 | ||
2.2 Tuk v sušine (% hmot.) | % | 8 | ||
2.3 Sušina (% hmot.) | % | 23 | ||
2.4 Hmotnosť 1 vákuového balenia | kg | 3 | ||
2.5 Trvanlivosť výrobku od dátumu výroby | deň | 19 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
1. Ochutený jogurt s ovocnou príchuťou - popis výrobku | jogurt dvojzložkový, s ovocným ochutením na spodku téglika so živou mikroflórou vyrobený tradičnou metódou zrenia v tégliku, na priamy konzum |
1.1 Príchuť | jahoda, marhuľa, čučoriedka, ovocné musli |
1.2 Jahoda - zloženie | mlieko, ovocná zložka 20 % (cukor, jahody 30 %, glukózo-fruktózový sirup, zahusťovadlá: modifikovaný škrob, pektín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, farbivo: karotkový koncentrát, aróma), |
1.3 Jahoda - zloženie | sušené mlieko, sušená srvátka, jogurtová kultúra. |
1.4 Marhuľa - zloženie | mlieko, ovocná zložka 20 % (cukor, marhule 30 %, glukózo-fruktózový sirup, zahusťovadlá: modifikovaný škrob, pektín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, farbivo: karotkový extrakt, aróma), |
1.5 Marhuľa - zloženie | sušené mlieko, sušená srvátka, jogurtová kultúra. |
1.6 Čučoriedka - zloženie | mlieko, ovocná zložka 18% (cukor, čučoriedky 41%, zahusťovadlo: modifikovaný škrob, voda, farbivo:koncentrát z červenej repy, čučoriedková aróma, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, citran sodný), |
1.7 Čučoriedka - zloženie | sušené mlieko, sušená srvátka, jogurtová kultúra. |
1.8. Ovocné musli - zloženie | mlieko, ovocné musli 20 % (cukor, jablková šťava (z koncentrátu) 13 %, banánové pyré 11 %, glukózo-fruktózový sirup, cereálie: ovos, jačmeň, pšenica, raž, broskyne 6 %, lieskové oriešky 2 %, |
1.9 Ovocné musli - zloženie | hrozienka 2 %, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, prírodná pomarančová aróma), sušené mlieko, sušená srvátka, jogurtová kultúra. |
1.10 Senzorické vlastnosti | hladká zrazenina, farba biela, naspodku farebná, možná prítomnosť srvátky na povrchu |
1.11 Konzistencia | pevná, stredne hustá, lomivá |
1.12 Vôňa | príjemná, jogurtová s charakteristikou typickou ovocnou arómou |
1.13 Chuť | kyslomliečna, s charakteristickou dostatočne výraznou príchuťou |
1.14 Balenie | polypropylénové poháriky v spodnej časti transparentné (priehľadné), uzatvárané hliníkovými fóliami, nalakovanými polypropylénom |
1.15 Sekundárne balenie | 20 kusové papierové kartóny |
1.16 Identifikácia a označenie v slovenskom jazyku | názov výrobku, čistá hmotnosť (kg), teplota skladovania (°C), šarža, dátum spotreby (deň, mesiac) |
1.17 Expedícia | expedícia sa musí vykonávať pri teplote od +2 °C do +6 °C, nákladnými autami s registráciou teploty. |
2. Tvaroh | tvaroh hrudkovitý, mäkký, odtučnený |
2.1 Použitie | výrobok je určený na priamu spotrebu v nezmenenom stave, pre široký okruh spotrebiteľov alebo na ďalšie využitie v studenej alebo teplej kuchyni ako súčasť rôznych receptov |
2.2 Zloženie | pasterizované odtučnené mlieko, syridlo, chlorid vápenatý, mliekarské kultúry |
2.3 Vzhľad a farba | biela - smotanová farba, rovnomerná |
2.4 Konzistencia | hrudkovitá |
2.5 Chuť a vôňa | čistá, jemne mliečna, nakyslá chuť a vôňa |
2.6 Balenie | tvaroh hrudkovitý vákuovo balený, zabalený do PA/PE sáčkov vákuovo a následne do lepenkového kartóna. |
2.7 Skladovanie | výrobok sa skladuje pri teplote od +2 °C do +6 °C za dodržania hygienických požiadaviek na skladovanie a uchovávanie potravín |
2.8 Expedícia | expedícia sa musí vykonávať pri teplote od +2 °C do +6 °C, nákladnými autami s registráciou teploty. |
Názov |
Uvedené množstvá sú iba predpokladané, skutočný objem môže byť vyšší/nižší, podľa reálnych potrieb objednávateľa. |
Vrátane dovozu tovaru a manipulačných výkonov, 1x týždenne na miesto určenia, v čase od 6:00 do 14:00 hod. |
Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie, zmena ceny s DPH je možná len pri zmene sadzby DPH. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach a to 20 ks jogurtov a 21 kg tvarohu za týždeň. |
Dodávateľ odovzdá objednaný tovar zodpovednej osobe objednávateľa, ktorá ho na základe dodacieho listu prevezme. |
Dodávateľovi vzniká právo fakturovať dohodnutú kúpnu cenu podľa samostatných objednávok objednávateľa dňom riadneho a včasného splnenia jeho záväzku na základe potvrdeného dodacieho listu. |
Dodávateľ sa zaväzuje do 5 pracovných dní po uzavretí zmluvy doručiť objednávateľovi podrobný položkový rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy, cena bez DPH, DPH, cena s DPH. |
Dodávateľ sa zaväzuje do 5 pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámiť objednávateľovi kontaktné informácie pre doručovanie objednávok a riešenie reklamácií. |
Nesplnenie niektorej z osobitných požiadaviek na plnenie, resp. technickej špecifikácie predmetu zákazky bude považované za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Splatnosť faktúr je 30 dní odo dňa ich doručenia na miesto určenia. |
Pokiaľ z objektívnych príčin dodávateľ nemôže splniť svoj záväzok dodať tovar podľa čiastkovej objednávky v požadovanom čase, kvalite alebo množstve, je povinný bez zbytočného odkladu pred predpokladanou vlastnou dodávkou informovať objednávateľa o takejto situácií. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu (PK) v zmysle ustanovení výnosu č. 2608/2005-100, ktorým sa vydáva devätnásta hlava tretej časti PK SR. |
Dodaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu podľa obchodných noriem v sektore potraviny v zmysle Vykonávacieho nariadenia komisie (EÚ) č. 543/2011 v z.n.p. a zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo na odoberanie vzoriek dodaného tovaru pre potreby zistenia výživových hodnôt a plesní, ktoré budú posudzované nezávislým laboratóriom. Informovať dodávateľa o výsledkoch sa bude len v prípade negatívneho výsledku. |
Právne a/alebo vecné predpoklady na riadne plnenie zmluvy - predloženie platného potvrdenia o registrácii prevádzkarne podľa zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu s výrobou, skladovaním a distribúciou predmetu zákazky do 5 pracovných dní odo dňa uzavretia zmluvy. |
Právne a/alebo vecné predpoklady na riadne plnenie zmluvy - predloženie platného osvedčenia regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR do 5 pracovných dní odo dňa uzavretia zmluvy. |
Zámok a okolie 6, Bojnice, Prievidza, Trenčiansky, Slovenská republika
12
1,00 podľa špecifikácie
4 155,18
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
04.12.2017 08:39
07.12.2017 10:37
07.12.2017 10:52
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
06.12.2017 12:23 - Vstupná ponuka | 4 080,00 | € | Cena s DPH |
06.12.2017 12:23 - Najvýhodnejšia ponuka | 4 080,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: