00397563
Žilinská univerzita v Žiline
Univerzitná 8215/1, Žilina, 01026, SVK
50369245
Bitúnok Čadca, s.r.o.
A. Hlinku 916, Čadca, 02201, SVK
Mäsové výrobky
Mäsové výrobky, klobásy, šunka, slanina
Tovar, Služba
1. Mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je dodávka a) čerstvých mäsových výrobkov b) chladeného mäsa a mäsových výrobkov. Mäso bude určené na varenie, na prípravu obedov, večere , na prípravu jedál pre potreby stravovacích zariadení. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
saláma Debrecínska šunka krájaná ( 1 plátok váha 0,01 kg) s priemerom 90mm , vákuované balenie 1 kg podiel mäsa min 70% | kg | 130 | 140 | |
Saláma šunková údená krájaná ( 1 plátok- váha 0,01 kg) s priemerom 90mm, vákuované balenie 1 kg podiel mäsa 70 % | kg | 130 | 140 | |
Hydinová šunka krájaná (1 plátok- váha 0,02 kg) s priemerom 90mm ,vákuované balenie 1 kg podiel mäsa 70 % | kg | 175 | 185 | |
Debrecínska pečieň 80 % brav. Mäso | kg | 25 | 35 | |
Šunka bravčový výber podiel bravčového stehna min 90 % | kg | 340 | 360 | |
Šunková saláma krájaná (1 plátok- váha 0,01 kg) s priemerom 90mm ,vákuované balenie 1 kg, podiel bravčového mäsa min 65 % | kg | 390 | 410 | |
Klobása domáca, udená, bravčové mäso 91%, koreniace a ostatné prísady, cesnak,Balené: bravčové črievko,ochranná atmosféra, kalibrované 80g a 150g | kg | 280 | 300 | |
Saláma holandská so syrom | kg | 23 | 26 | |
Tlačenka bravčová- podiel vareného mäsa z bravčových hláv min 26 %,vareného bravčového srdca a jazyka min 20 % Bravčové kože 20% | kg | 1 | 5 | |
Bravčové oškvarky 100% | kg | 45 | 55 | |
Bravčové jaternice kalibrované 100g podiel bravčového mäsa min 45%, ryža min 25 % | kg | 55 | 65 | |
Šunka prosciutto bravčové mäso min.98% | kg | 45 | 55 | |
Moravské údené mäso podiel bravčového stehna min 80 % | kg | 185 | 195 | |
Lovecká saláma -bravčové a hovädzie mäso min. 90% | kg | 8 | 12 | |
Malokarpatská saláma podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 % | kg | 18 | 22 | |
Nitran saláma podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 % | kg | 45 | 55 | |
Scipak-paliva saláma Podiel mäsa 90% | kg | 13 | 17 | |
Obyčajné párky minimálny podiel mäsa 57,5% | kg | 85 | 95 | |
Spišské párky kalibrované(1ks – 0,05kg) Podiel mäsa bravčové mäso 56%, hovädzie mäso 24 % | kg | 245 | 255 | |
Anglická slanina- bravč.bok min 90% voľná (neporciovaná a nevákuovaná) | kg | 35 | 45 | |
Oravská slanina podiel bravčového boku bez kosti min 85 % voľná (neporciovaná a nevákuovaná) | kg | 335 | 345 | |
Obyčajná údená slanina výška min. 2,5 cm voľná (neporciovaná a nevákuovaná) | kg | 20 | 25 | |
Bravčová masť 100 % | kg | 780 | 820 | |
Turistická saláma krájaná (1 plátok- váha 0,05 kg) s priemerom 70mm ,vákuované balenie 1 kg, Podiel mäsa 79% | kg | 115 | 125 | |
Tokaj saláma | kg | 5 | 7 | |
Dekorovaný bok krájaný(1 plátok- váha 0,01 kg)vákuované balenie 1 kg ,Podiel mäsa 70% Š40x D 100 mm Bez kože | kg | 245 | 255 | |
Saláma Chorizo extra Min.podiel mäsa 95% | kg | 13 | 17 | |
Maďarská čabaj klobása, bravčové a hovädzie mäso min. 90% | kg | 3 | 6 | |
Kalinka saláma podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 84 % | kg | 23 | 26 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
Požadujeme balenie: | v prepravkách, chladené, čerstvé. |
hovädzie, bravčové mäso a iné mäsové výrobky | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí resp. zmrazení. |
hovädzie, bravčové mäso a iné mäsové výrobky požadujeme: | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie, bravčové mäso a iné mäsové výrobky požadujeme: | bez krvných podliatin , zbavené prebytočného tuku, bez výskytu viditeľných zlomenín. |
požadovaná úprava: | kuchynská . |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia. |
Tovar musí byť dodávaný v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám, tovar musí spĺňať požiadavky zák.č. 152/1995 Z.z. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006 - 100 PK SR. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č. 423/2012 MPRV SR. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce vyhl. č. 83/2016 Z.z. o mäsových výrobkoch. |
Dodávateľ vyžaduje predložiť certifikát o značke kvality. |
Dodávateľ vyžaduje predložiť HACCP- certifikáciu procesov. |
Dodávateľ vyžaduje predložiť ISO 22000:2005. |
Úradne overené rozhodnutie o schválení bitúnku a výroby mäsových výrobkov ( kumulatívne ) vydané Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR. |
Tovar musí byť označený na obale v súlade s § 9 zákona č. 152/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov o potravinách a § 3 Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu v kvalite triedy A. |
Objednávateľ požaduje predloženie vzoriek krájaného sortimentu pred plnením Kúpnej zmluvy. |
Ak dodávateľ ponúka komodity, ktoré sú predmetom tejto zmluvy v akciových letákoch, e-shope, na internete alebo inou viditeľnou formou lacnejšie ako sú ceny v tejto zmluve, je dodávateľ povinný predávať objednávateľovi počas trvania zľavy predmetný tovar za akciové ceny. |
Dodávateľ do 3 pracovných dní po uzavretí zmluvy oznámi objednávateľovi kontakt na osobu zodpovednú za plnenie predmetu zákazky. |
Uznané reklamované kvalitatívne vady dodávateľ odstráni bezplatnou výmenou vadného tovaru do 90 minút od uznania reklamácie a kvantitatívne vady do 90 minút od uznania reklamácie. |
Ak pochybí dodávateľ či už v kvalitatívnom alebo kvantitatívnom množstve a pri akútnej potrebe vráteného tovaru si objednávateľ vyhradzuje právo na zakúpenie tovaru u iného dodávateľa. Zazmluvnený dodávateľ sa týmto zaväzuje objednávateľovi v prípade rozdielu ceny tento rozdiel uhradiť. Tento priebeh bude podložený - a.(v prípade nedodržania kvality) reklamačným listom b. (v prípade nedoržania kvantity) záznamom o nedodržaní objednaného množstva. |
Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Objednávateľ konkrétne množstvá tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach. |
Požaduje sa predložiť podrobnú cenovú ponuku do 3 dní od uzavretia zmluvy. Ceny uveďte za KG bez DPH a s DPH a celkovú cenu bez DPH a s DPH. |
Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe faktúr, ktoré dodávateľ vyhotoví po dodaní tovaru. Splatnosť faktúr je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi.Faktúra a dodací list musia mať čitateľne vyplnené všetky časti predpísaného tlačiva, napr. číslo faktúry, dodacieho listu, dátum vystavenia, dátum splatnosti, množstvo a akosť tovaru, cenu za mernú jednotku, predpis DPH, pečiatku a podpis zodpovedného pracovníka. |
Ceny jednotlivých druhov tovarov predmetu plnenia platia po celé zmluvné obdobie. Cena je maximálna vrátane všetkých nákladov predávajúceho spojených s dodaním tovaru do miesta plnenia. K zmene ceny môže dôjsť v prípade zmeny sadzby DPH alebo iných administratívnych opatrení štátu, alebo v prípade zmeny ceny smerom nadol. |
Cena za dodanie tovaru je vrátane bezplatnej dopravy a vyskladnenia na mieste určenia podľa jednotlivých objednávok. |
Požaduje sa dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín po akceptovaní telefonickej, e-mailovej alebo písomnej objednávky. |
Dodávka tovaru musí byť v pracovné dni/podľa potreby aj v sobotu/ vždy najneskôr do 8,00 hod. ráno, ak nie je v objednávke vyslovene uvedené inak. |
Plnenie zmluvy bude realizované priebežne na základe samostatných objednávok z jedného odberného miesta plnenia podľa potrieb objednávateľa. |
Do 3 dní od uzatvorenia Kúpnej zmluvy dodávateľ predloží platný certifikát vydaný autorizovanými osobami alebo notifikovanými osobami, že dodávateľ disponuje motorovými vozidlami, ktoré sú spôsobilé na prepravu na základe Dohody o medzinárodnej preprave skaziteľných potravín a o špeciálnych dopravných alebo prepravných prostriedkoch používaných na takúto prepravu (ATP). Dovávateľ predloží originál alebo úradne osvedčenú fotokópiu požadovaného dokladu. |
Odstúpenie od zmluvy je možné v prípade podstatného porušenia tejto zmluvy. Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje nedodržanie záväzku splniť predmet zmluvy v rozsahu a v kvalite stanovenej objednávateľom a ak dodávateľ mešká so splnením predmetu zmluvy o 3 a viac dní. |
Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel k dátumu dodania vždy čerstvý a zdravotne nezávadný. |
Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný objednávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len záručná doba) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. |
Podľa Potravinárskeho kódexu SR objednávateľ nepreberie od dodávateľa predmet zákazky, ktorý nie je viditeľne čerstvý, resp. ktorého doba minimálnej trvanlivosti už uplynula. |
V prípade omeškania dodávateľa s dodaním tovaru je objednávateľ oprávnený požadovať od dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,25 % z celkovej ceny zákazky za každú aj začatú hodinu omeškania s dodaním tovaru. Tým nie je dotknutý nárok objednávateľa na náhradu škody. |
V prípade, že dodávateľ nedodá objednávateľovi tovar kompletne podľa objednávky a spolu s dodacím listom, má objednávateľ nárok na úhradu zmluvnej pokuty vo výške 10% z ceny nedodaného tovaru. |
Objednávateľ požaduje dodanie tovaru do zariadenia v meste Žilina. Konkrétne miesto plnenia bude špecifikované mailom alebo telefonicky do 3 pracovných dní po uzatvorení zmluvy. |
Univerzitná 8215/1, Žilina, Stravovacie zariadenie, Vysokoškolákov 26, 010 26 Žilina, Žilina, Žilina, Žilinský, Slovenská republika
22.11.2017 09:44 — 12.02.2018 09:44
1,00 celok
13 556,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
10.11.2017 14:27
16.11.2017 10:00
16.11.2017 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
13.11.2017 10:58 - Vstupná ponuka | 13 550,00 | € | Cena bez DPH |
13.11.2017 10:58 - Najvýhodnejšia ponuka | 13 550,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: