30806101
Správa účelových zariadení
Pražská 3744/7, Bratislava, 81104, SVK
14000750
Michal Raninec - MIRAN
Studenohorská 52, Bratislava-Lamač, 84103, SVK
Živočíšne výrobky,mäso a mäsové výrobky
bravčové mäso, hovädzie mäso,hydina,divina, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Nákup a dodávka mäsa a mäsových výrobkov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bažant prsia bez kosti (ďalej len ,,b.k"). - mrazené -12°/-18°C, množstvo kolagénu z celkových bielkovín do 11 hmotnostných %,voda do 1,8%, tuk do 2,3%, hodnota aktivity vody do 0,89, PH 5,5-6,2 | kg | 20 | ||
Bažant celý mrazený -12°/-18°C | kg | 12,5 | ||
Bravčová krkovička s kosťou (ďalej len ,,s.k'') . - br. krkovička 100 %, chladené do 4°C | kg | 37,50 | ||
Bravčová krkovička b.k. - br. krkovička 100 %, chladené do 4°C | kg | 377,50 | ||
Bravčové karé k.ú., b.k. - bravčové karé b.k. 100 % chladené do 4°C | kg | 1 212,50 | ||
Bravčové stehno kuchynská úprava (ďalej len ,,k.ú"), b.k. - br. stehno 100%, chladené do 4°C | kg | 825 | ||
Bravčové stehno s.k. údené - br. stehno minimálne 90%, soľ do 3,5%, stabilizátory, antioxidanty, zahusťovadlo, konzervanty | kg | 95 | ||
Brav. karé b.k.údené - br. karé tepelne opracované, bravčové karé minimálne 90 % , solené, dextróza, stabilizátor, konzervanty, antioxidanty, korenie, škrob, farbivo, zahusťovadlo, voda | kg | 62,50 | ||
Bravčový bok b.k. - br. bok b.k. 100 %, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 55 | ||
Bravčové rebierka (upravený br. bok) 100 %, chladené do 4°C | kg | 55 | ||
Bravčová pečeň - vnútornosť chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 55 | ||
Bravčová pečeň mrazená - vo všetkých častiach teplota -12°/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 20 | ||
Brav. krkovička b.k. údená br. krkovička minimálne 95%, voda, soľ, konzervanty | kg | 152,50 | ||
Brav.lahôd.karé údené b.k - br. karé b.k. minimálne 62%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, stabilizátor, dextróza, antioxidant, aróma, živ. bielkovina | kg | 12,50 | ||
Bravčová panenka k.ú. - br. panenka 100 %, chladená do 4°C | kg | 625 | ||
Bravčová panenka - br. panenka 100 %, mrazená vo všetkých častiach teplota -12°C/-18°C | kg | 22,50 | ||
Bravčové pliecko b.k. - br. pliecko 100% chladené do 4°C | kg | 27,50 | ||
Brav. koleno bavorské s.k. - br. koleno s. k. min 100%, chladené do 4°C | kg | 37,50 | ||
Brav. kol. bavorské údené b.k. - br. koleno bavorské údené b.k. minimálne 90%, soľ do 3,5%, stabilizátory, antioxidanty, zahusťovado, konzervanty | kg | 62,50 | ||
Bravčová šunka na kosti, bravčová šunka na kosti minimálne 90 %, vákuovo balená | kg | 12,50 | ||
Kosti na hov. vývar - čerstvé , v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 320 | ||
Oškvarky kombinácia loja s bravčovým mäsom, minimálny obsah mäsa 20%, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 55 | ||
Moravské mäso údené - br. stehno minimálne 66%, voda, soľ, konzervanty, škrob, zahusťovadlo, živ. bielkovina, stabilizátor, regulátor kyslosti, dextróza, antioxidant, koreniny, aróma, zem. škrob, maltodextrín farbivo | kg | 37,50 | ||
Slanina údená s kožou - bravčová chrbtová slanina tepelne opracovaná, minimálny obsah mäsa 50% | kg | 70 | ||
Oravská slanina - bravčový bok minimálne 85%,voda, soliaca zmes, minimálny obsah soli | kg | 345 | ||
Anglická slanina - bravčový bok b.k. minimálne 60%,voda a soľ max do 3,3%, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, cukry, antioxidanty, aróma, konzervanty | kg | 30 | ||
Bravčová šunka dusená štandard tepelne opracovaná - br. stehno minimálne 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabilizátor, maltodextrín, živočíšna bielkovina, antioxidant | kg | 325 | ||
Debrecínska šunka - br. stehno minimálne 50%, voda, soľ, konzervanty, škrob, dextróza, zahusťovadlo, stabiliztátor, bielkoviny, antioxidanty, aróma, vlákniny, farbivo | kg | 30 | ||
Brav. klobása Stupavská údená v br. čreve - bravčové mäso min.60%, slanina min. 30%, hovädzie mäso min.10%, zlatohnedej až tmavohnedej farby , povrch nerovný zretelné zrnenie, ružovočervená farba, nepravidelná mozaika, chudé zrná min.35%, vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné, konzistencia súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý, vôňa po čerstvej údenine, korenená, mierne pálivá, po ohriatí šťavnatá | kg | 262,50 | ||
Maďarská klobása - br. mäso, koreniny, tuk, soľ, extrakty, dextróza, stimulátor, antioxidant, cesnak, stabilizátor, konzervanty, na 100 g hotového výrobku musí byť použité minimálne 108 g mäsa | kg | 7,50 | ||
Domáca klobása údená v br. čreve - min.podiel mäsa 89%, zlatohnedej až tmavohnedej farby , povrch nerovný zreteľné zrnenie, ružovočervená farba, nepravidelná mozaika, chudé zrná min.35%, vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné, konzistencia súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý, vôňa po čerstvej údenine, korenená, mierne pálivá, po ohriatí šťavnatá | kg | 145 | ||
Čabajská klobása - br. mäso minimálne 75%, hov. mäso min.21%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza, antioxidant | kg | 20 | ||
Spišské párky - br. mäso min 48%, hov. mäso min 15%, br. kože, voda, soľ, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, cukry, antioxidanty, aróma, konzervanty | kg | 137,50 | ||
Viedenské párky - br. mäso minimálne 51%, br. koža, voda, soľ, konzervanty, škrob, sójová bielkovina, stabilizátor, antioxidant, zvýrazňovač chuti, dextróza, koreniny, farbivá, aróma | kg | 50 | ||
Malokarpatská saláma - minimálny podiel bravčového a hovädzieho mäsa 93% | kg | 37,50 | ||
Salám Nitran - br. mäso minimálne 69%, hov. mäso minimálne 27%, soľ, konzervanty, koreniny, dextróza, cukor, antioxidanty | kg | 25 | ||
Tirolská šunka 1kg - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90 | kg | 7,50 | ||
Parmská šunka - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90 | kg | 10 | ||
Šunka prosciutto - PH 5,5-6,2 sušené, pomer vody - bielkoviny do 3,4, vodná aktivita do 0,90 | kg | 17,50 | ||
Slanina pancetta - chrbtová slanina bez kože 90%, soľ, konzervanty | kg | 12,50 | ||
Bravčová tlačenka 1kg - bravčové mäso, tuk, kože, vnútornosti, soľ, cesnak, koreniny, stabilizátor, dextróza, škrob, cukor, konzervanty | kg | 10 | ||
Jaternice - br. mäso minimálne 39%, br. koža 9%,br. pečeň 8%, br. pľúca 7%,vývar, žemle, soľ, korenie, krúpy, obsah tuku 35% | kg | 75 | ||
Hoväd. sviečkovica k.ú - hov. sviečkovica 100% chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 80 | ||
Hov.sviečkovica mraz. - bez retiazky vákuové balenie, mrazené -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 82,50 | ||
Hov. roštenka k.ú - hov. roštenka 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 612,50 | ||
Hov.zadné b.k. k.ú. -hov. zadné 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 915 | ||
Hov. predné - hov. predné 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 92,50 | ||
Hov.močing - hov. močing 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 32,50 | ||
Hov.držky predvarené - hov držky 99%, stabilizátor, antioxidanty | kg | 62,50 | ||
Hov.držky predvarené - hovädzie držky 99%, mrazené , krájané 1 kg vrecko | kg | 162,50 | ||
Hovädzia pečeň vnútornosť chladená, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 7,50 | ||
Hov. jazyk údený - vnútornosť chladená, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 12,50 | ||
Teľacia sviečková k.ú. - teľ sviečkovica 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 37,50 | ||
Teľacie stehno b.k. k.ú. - teľ. stehno 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 62,50 | ||
Teľacie líčka k.ú. - teľ.líčko 100%, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 62,50 | ||
Teľacie líčka k.ú. - teľ.líčko 100%, mrazené -12°C/-18°C , v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 37,50 | ||
Hus celá bez drobkov, mrazená - 12°C /-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 25 | ||
Husacie prsia b.k. s kožou - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 37,50 | ||
Husacia pečeň nekŕmn. husi - tmavá 1kg, chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 12,50 | ||
Husacia pečeň kŕmn.husi - vákuovo balené, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 25 | ||
Husacie stehná mrazené - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 37,50 | ||
Kačacie stehno mrazené - 12°C /-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 65 | ||
Kačacie stehno kalibrované minimálne 240gr, maximálne 270gr. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 375 | ||
Kačacia pečeň z nekŕmn. kačíc - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 92,50 | ||
Kačacie prsia b.k. s kožou - mrazené do -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 37,50 | ||
Kačacie prsia b.k. - voľne ložené, chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 325 | ||
Kačica očistená bez drobov - chladená do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 20 | ||
Kurča bez drobkov - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami. | kg | 25 | ||
Kukuričné kura bez drobkov - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami. | kg | 50 | ||
Kuracie pečene - 1 kg vákuovo balené , chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 235 | ||
Kuracie stehná b.k. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 360 | ||
Kuracie stehná celé. kalibrované minimálne 250gr, maximálne 270gr,, - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 1125 | ||
Kuracie krídla - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 62,50 | ||
Kuracie prsia b.k. a bez kože - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 1612,50 | ||
Kuracie prsia b.k. a bez kože kalibrované minimálne 180gr.. maximálne 200gr., - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 600 | ||
Kuracie stehná horné - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 10 | ||
Morčacie prsia - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 950 | ||
Morčacie stehno b.k. - chladené do 4°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 27,50 | ||
Jahňacíe lýtko s.k., mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 30 | ||
Jahňacie stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 7,50 | ||
Jahňací chrbát s.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 37,50 | ||
Jahňací chrbát b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 25 | ||
Jeleň stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 82,50 | ||
Jeleň sviečková mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 30 | ||
Jeleň chrbát b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 12,50 | ||
Srnčie stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 25 | ||
Srnčí guláš, mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 12,50 | ||
Diviak stehno b.k. mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 42,50 | ||
Danielia sviečkovica k.ú.mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 25 | ||
Králičie mäso v celosti mraz. - 12°C / -18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 5 | ||
Králičí chrbát b.k., mrazený -12°C/-18°C, v súlade s organoleptickými vlastnosťami | kg | 5 | ||
Vajíčka stredne veľké - bielkoviny 6,5 g, uhľovodíky z toho škroby a cukry 0,7 g , tuky 5,8 g, sodík 0,072 g, chov v obohatených klietkach -1ks minimálne 40 g | ks | 27500 | ||
Debrecínska pečienka - br. karé min 80%, soľ, voda, stabilizátor, bielkoviny, škrob, zahusťovadlo, dextróza, koreniny, konzervanty | kg | 37,50 | ||
Špekačky - bravčová masť 26%,bravčové mäso minimálne 25%, hov. mäso minimalne15%, br. koža, voda, škroby, stabilizátory, zahusťovadlá, farbivá, konzervanty | kg | 12,50 | ||
Šunka - br. stehno bez kosti minimálne 70%, voda, soľ, škrob, stabilizátor, zahusťovadlo, dextróza, konzervanty, aróma, koreniny, farbivo ,antioxidant | kg | 12,50 | ||
Prasiatko 1 kg - 100% čerstvé | kg | 50 | ||
Prepelica 1kg - mrazená -12°/-18°C, množstvo kolagénu z celkových bielkovín do 11 hmotnostných %,voda do 1,8%, tuk do 2,3%, hodnota aktivity vody do 0,89 | kg | 37,50 | ||
Bravčové črevá vyčistené - solené, 15% soli, schladené najviac na 3° C | m | 125 | ||
Kačacia masť 100% tuk | kg | 12,50 | ||
Husacia masť 100% tuk | kg | 12,50 | ||
Bravčová masť 100% tuk | kg | 12,50 |
Názov |
A. Zmluvné strany sa zaväzujú navzájom si oznámiť svoje kontaktné osoby, ich e-mailové adresy, telefonické a faxové čísla do 3 pracovných dní odo dňa nadobudnutia účinnosti tejto Zmluvy. |
B. Dodávateľ sa zaväzuje dodať Plnenie spôsobom v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi. Doprava tovaru do miesta plnenia musí byť vykonávaná vozidlami s oprávnením a schválením na prepravu potravín v súlade s platnými všeobecne záväznými predpismi Slovenskej republiky, v kvalite podľa technických podmienok prevozu potravín podliehajúcich rýchlej skaze v súlade s Potravinovým kódexom Slovenskej republiky. |
C. Do 3 pracovných dní odo dňa nadobudnutia účinnosti tejto Zmluvy sa dodávateľ zaväzuje predložiť objednávateľovi rozpis jednotkových cien položiek Plnenia podľa tejto Zmluvy s DPH a bez DPH, a sadzieb DPH s vyčíslením DPH pre jednotlivé položky Plnenia. Konečné jednotkové ceny položiek Plnenia(t.j. s DPH ak sa uplatňuje, a bez DPH ak sa neuplatňuje) dodávateľ určí zaokrúhlené na dve desatinné miesta. |
Pre vylúčenie všetkých pochybností zmluvné strany uvádzajú, že súčet súčinov jednotkových cien a množstiev položiek, ktoré podľa tejto Zmluvy objednávateľ môže požadovať od dodávateľa,musí zodpovedať maximálnej cene rámcovo dohodnutej za súčet všetkých položiek Plnenia podľa tejto Zmluvy. |
D. Vzhľadom na to, že táto Zmluva je Rámcovou dohodou, dodávateľ bude dodávať Plnenie podľa tejto Zmluvy objednávateľovi na základe písomných Čiastkových výziev podľa bodu 16.1.1 Všeobecných zmluvných podmienok tvoriacich prílohu tejto Zmluvy (ďalej aj ako „VZP“). Objednávateľ v každej Čiastkovej výzve označí osobu, ktorá je za objednávateľa oprávnená na prevzatie dodaného Plnenia. |
E. Objednávateľ je oprávnený predkladať dodávateľovi Čiastkové výzvy v periodicite a na množstvo položiek Plnenia v závislosti od svojich aktuálnych potrieb. |
F. Dodávateľ sa zaväzuje dodávať objednávateľovi Plnenie v množstvách uvedených v príslušnej Čiastkovej výzve, a to riadne a včas do miesta dodania, t.j. sídla objednávateľa. Dodávateľ okrem dodania Plnenia do miesta dodania zabezpečí aj jeho vykládku v súlade s bodom B. |
G. Objednávanie bude prebiehať v pracovné dni a soboty podľa potreby, najneskôr do 12.00 hod dňa predchádzajúceho dňu dodania Plnenia. V Čiastkovej výzve, ktorú doručí objednávateľ dodávateľovi elektronickou poštou alebo faxom, bude uvedený rozsah, množstvo a deň doručenia objednaného Plnenia. |
H. Dodávateľ sa zaväzuje zabezpečiť dodávky tovaru podľa požiadaviek kupujúceho a je ich povinný dodať v deň uvedený v Čiastkovej výzve od 6.00 hod. do 7:00 hod. |
I. Dodávateľ sa zaväzuje vo výnimočných prípadoch v prípade potreby objednávateľa dodať tovar do 90 minút od doručenia Čiastkovej výzvy. |
J. V prípade neprevzatia časti Plnenia požadovaného v Čiastkovej výzve z dôvodu nesplnenia požiadaviek na Plnenie podľa tejto Zmluvy sa dodávateľ zaväzuje bezodplatne vymeniť tú časť Plnenia, ktorá nezodpovedala požiadavkám objednávateľa, najneskôr do 90 minút tak, aby bolo Plnenie v súlade s touto Zmluvou. |
K. Na účely povolenia vjazdu vozidla a vstupu osôb do areálu miesta dodania Plnenia, sa dodávateľ zaväzuje oznámiť objednávateľovi EČV, farbu a typ každého vozidla, ktorým bude zabezpečené dodanie plnenia a menný zoznam osôb zabezpečujúcich dodanie plnenia, a to najneskôr 3 pracovné dni pred dodaním Plnenia. |
L. Dodávateľ sa zaväzuje strpieť a/alebo zaviazať každú osobu zabezpečujúcu dodanie Plnenia, aby strpela bezpečnostné kontroly svojej osoby a vozidla pri vjazde a výjazde do/z areálu miesta dodania. |
M. Ak dodávateľ poruší ktorúkoľvek svoju povinnosť podľa bodu K., objednávateľ je oprávnený požadovať od dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 100 EUR za každé také jednotlivé porušenie. |
N. Tovar sa bude považovať za dodaný, potvrdením dodacieho listu kontaktnou osobou oznámenou podľa bodu A. Kupujúci po vykonaní fyzickej kontroly tovaru, overení nepoškodenia obalu tovaru, záručnej doby tovaru, označenia tovaru, súladu sortimentu dodaného tovaru s objednávkou tovaru, množstva tovaru, vzhľadových a pachových vlastností tovaru, potvrdí prevzatie tovaru na dodacom liste. |
O. V dodacích listoch je predávajúci povinný uviesť informáciu o krajine pôvodu, z ktorej tovar pochádza(napr. SR, ČR, HU). |
P. Mäsové výrobky musia spĺňať známky najvyššej kvality podľa výnosu MP SR MZ SR z 18.augusta 2005 č.1895/2004-100, piata hlava, tretia časť PK. Na chladenom a čerstvom mäsa sa nesmú vyskytovať známky po zamrznutí, bez cudzieho zápachu. Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č. 433/2012 MPRV SR. |
Q. Ceny jednotlivých položiek sú maximálne vrátane všetkých nákladov dodávateľa spojených s dodaním tovaru na miesto plnenia. |
R. V súlade s bodom 10.4 VZP sú všetky náklady objednávateľa súvisiace s dodaním Plnenia objednávateľovi, a to najmä náklady na balné, naloženie Plnenia, manipulácia s Plnením, dopravu Plnenia do miesta dodania a vyloženie Plnenia v mieste dodania, zahrnuté v cene podľa tejto Zmluvy. |
S. Dodávateľ bude dodaný tovar fakturovať v týždňových intervaloch na základe čiastkových objednávok a dodacích listov. Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia kupujúcemu. Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu v zmysle platných predpisov a musí mať ako prílohu potvrdené preberacie doklady (dodacie listy)-kupujúcim. |
T. Okrem náležitostí faktúry vyžadovaných bodom 11.2 VZP je dodávateľ povinný vo faktúre uviesť svoje IČO, DIČ, IČ DPH ak mu bolo pridelené, alebo údaje týmto údajom ekvivalentné v krajine sídla dodávateľa, svoje obchodné meno, a názov banky, jej kód SWIFT/BIC, poštovú adresu sídla pobočky banky, kde bol zriadený bankový účet, na ktorý objednávateľ uhradí fakturovanú sumu, a číslo takého bankového účtu vo formáte IBAN a kód SWIFT/BIC. V prípade, ak z technických dôvodov nebude môcť dodávateľ informácie podľa tohto bodu na faktúre uviesť, uvedie tieto informácie v prílohe faktúry. |
Zmluvné strany sa dohodli, že objednávateľ bude cenu za Plnenie dodané podľa tejto Zmluvy uhrádzať na bankový účet dodávateľa uvedený v záhlaví tejto Zmluvy. |
U. Ak v záhlaví tejto Zmluvy nie je uvedené DIČ dodávateľa a/alebo IČ DPH dodávateľa, ak mu bolo pridelené, alebo údaje týmto údajom ekvivalentné v krajine sídla dodávateľa, alebo ak v záhlaví tejto Zmluvy nie je uvedené číslo bankového účtu dodávateľa vo formáte IBAN a kód SWIFT/BIC, zaväzujú sa zmluvné strany uzatvoriť dodatok k tejto Zmluve, predmetom ktorého bude doplnenie údajov podľa tohto bodu do záhlavia tejto Zmluvy. |
V. Ak nie je v tejto Zmluve určené inak, dodávateľ je povinný predkladať objednávateľovi všetky dokumenty súvisiace s plnením tejto Zmluvy, a to najmä dodací list a faktúru, v slovenskom jazyku. |
W. Zmluvná pokuta účtovaná dodávateľovi v súlade s touto Zmluvou a jej prílohami je splatná do 15 dní odo dňa doručenia výzvy objednávateľa na zaplatenie zmluvnej pokuty dodávateľovi, a to na bankový účet objednávateľa uvedený vo výzve. |
X. Zmluvné strany vyhlasujú, že za podstatné porušenie tejto Zmluvy sa považuje dodanie Plnenia s akýmikoľvek vadami a omeškanie s riadnym dodaním Plnenia podľa Čiastkovej výzvy. Dodávateľ berie na vedomie, že v súlade s bodom 18.2 písm. a) VZP je objednávateľ oprávnený odstúpiť od tejto Zmluvy, ak dodávateľ poruší svoju povinnosť podľa Zmluvy alebo VZP podstatným spôsobom. |
Y. Ak sa dodávateľ dostane do omeškania so splnením ktorejkoľvek povinnosti podľa bodu A. a/alebo C., tejto Zmluvy, objednávateľ je oprávnený požadovať od dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 50 EUR za každý aj začatý deň omeškania. |
Z. Objednávateľ má právo túto Zmluvu vypovedať bez uvedenia dôvodu v jednomesačnej výpovednej lehote, ktorá začína plynúť prvým dňom kalendárneho mesiaca, nasledujúceho po doručení výpovede dodávateľovi. |
Ž. Ak sa podľa osobitného predpisu vzťahuje na tovar iná sadzba DPH ako je uvedená v bode 4.2. Zmluvy, uplatní sa sadzba DPH podľa osobitného predpisu. |
AA. Ak niektorý z názvov v rámci opisu predmetu zákazky identifikuje konkrétny typ/značku výrobku alebo výrobok konkrétneho výrobcu, verejný obstarávateľ umožní nahradiť takýto výrobok ekvivalentným pod podmienkou, že ekvivalentný výrobok bude spĺňať minimálne požiadavky na daný tovar. |
Hlboká cesta 2, Bratislava - mestská časť Staré Mesto, Bratislava I, Bratislavský, Slovenská republika
12
1,00 celok
80 929,10
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena bez DPH | € | Menšia | 100 |
25.10.2017 13:28
30.10.2017 14:00
30.10.2017 14:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
30.10.2017 08:57 - Vstupná ponuka | 80 900,00 | € | Cena bez DPH |
30.10.2017 13:49 - Najvýhodnejšia ponuka | 80 898,00 | € | Cena bez DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: