00632503
Centrum sociálnych služieb Žarec
M. R. Štefánika 2533/13, Čadca, 02201, SVK
50369245
Bitúnok Čadca, s.r.o.
A. Hlinku 916, Čadca, 02201, SVK
Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, mäsové výrobky
Mäso bravčové, hovädzie, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Čerstvé chladené mäso bravčové, hovädzie, mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Potravinové komodity k zabezpečeniu dennej prípravy stravy pre klientov a ostatných stravníkov |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
Bravčové stehno bez kosti a kože, kuchynská úprava | kg | 985 | ||
Bravčová pečeň, kuchynská úprava | kg | 148 | ||
Bravčové plece bez kosti a kože, kuchynská úprava | kg | 2600 | ||
Bravčové karé s kosťou, kuchynská úprava | kg | 232 | ||
Bravčové karé bez kosti, kuchynská úprava | kg | 485 | ||
Bravčový bôčik s kosťou, kuchynská úprava | kg | 125 | ||
Bravčový bôčik bez kosti, kuchynská úprava | kg | 175 | ||
Bravčová krkovička s kosťou, kuchynská úprava | kg | 56 | ||
Bravčová krkovička bez kosti, kuchynská úprava | kg | 140 | ||
Bravčové kosti, kuchynská úprava | kg | 5 | ||
Bravčové srdce, kuchynská úprava | kg | 68 | ||
Bravčové koleno zadné, kuchynská úprava | kg | 23 | ||
Bravčové koleno predné, kuchynská úprava | kg | 23 | ||
Bravčové pľúca (ľahké), kuchynská úprava | kg | 60 | ||
Hovädzie predné bez kosti (plece-býk), kuchynská úprava | kg | 260 | ||
Hovädzie zadné bez kosti (stehno-býk), kuchynská úprava | kg | 2040 | ||
Hovädzia kližka bez kosti (býk), kuchynská úprava | kg | 80 | ||
Hovädzí krk bez kosti (býk), kuchynská úprava | kg | 620 | ||
Hovädzia slabina bez kosti (býk), kuchynská úprava | kg | 120 | ||
Hovädzie kosti (špikové, kĺbové), kuchynská úprava | kg | 2270 | ||
Hovädzie držky predvarené, kuchynská úprava | kg | 40 | ||
Hovädzie srdce/ jazyk, kuchynská úprava | kg | 25 | ||
Šunková saláma minimálne 45% bravčového mäsa | kg | 245 | ||
Šunka bravčová minimálne 55% bravčového mäsa | kg | 215 | ||
Šunka dusená strojová 65% bravčového mäsa | kg | 55 | ||
Pražská šunka 77% mäsa | kg | 55 | ||
Šunka hydinová 52% mäsa | kg | 406 | ||
Šunka nárez (napr. Pizza), 44% mäsa | kg | 3 | ||
Debrecínska bravčová pečienka 84% bravčového karé | kg | 35 | ||
Morčacia šunka s medom 90% mäsa | kg | 32 | ||
Kuracia šunka zaúdená 90% mäsa | kg | 12,5 | ||
Beskydská chudá saláma 55,5% bravčového mäsa | kg | 15 | ||
Saláma jemná (napr.Liptovská), min. obsah 51% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa | kg | 115 | ||
Saláma jemná (napr Junior), 30% bravčového, 28% hovädzieho mäsa a 14% slanina | kg | 103 | ||
Saláma jemná kuracia 35 % mäsa, 350 gr./ks | ks | 22 | ||
Cesnaková saláma, 57% bravčového mäsa | kg | 12 | ||
Saláma (napr. Gothajská), 16% hovädzieho, 30% bravčového mäsa a 10% slaniny | kg | 27 | ||
Hydinový nárez 63% mäsa | kg | 73 | ||
Saláma (napr. Vysočina), 78% bravčového a 17% hovädzieho mäsa | kg | 154 | ||
Saláma (napr. Poličan, Nitran), 69% bravčového a 27% hovädzieho mäsa | kg | 21 | ||
Saláma (napr. Turistická), 57% bravčového a 29% hovädzieho mäsa | kg | 72 | ||
Saláma (napr. Herkules, Malokarpatská), 66% bravčového a 30% hovädzieho mäsa | kg | 18 | ||
Saláma (napr. Stražovská), 63% bravčového a 19% hovädzieho mäsa | kg | 12 | ||
Obyčajná suchá saláma 20% hovädzieho a 40% bravčového mäsa | kg | 12 | ||
Klobása (napr. Domáca) 20% hovädzieho a 49% bravčového mäsa | kg | 46 | ||
Šunková klobása, 65% bravčového mäsa | kg | 200 | ||
Klobása (napr. Ipeľská) 55,5% bravčového a 14,5% hovädzieho mäsa | kg | 63 | ||
Klobása ( napr.Eidam), 55% bravčového mäsa | kg | 53 | ||
Točený kabanos, 3% hovädzieho a 40% bravčového mäsa | kg | 46 | ||
Špekáčky, 3% hovädzieho a 20% bravčového mäsa | kg | 26 | ||
Párky hydinové, min. 55% mäsa | kg | 105 | ||
Párky (napr. Lahôdkové), min. 5% hovädzieho a 30% bravčového mäsa | kg | 532 | ||
Párky (napr. Spišské), min. 35% bravčového + hovädzieho mäsa | kg | 18 | ||
Párky (napr. Viedenské), min. 42% bravčového + hovädzieho mäsa | kg | 56 | ||
Párky lúpacie, min. 8% hovädzieho a 40% bravčového mäsa | kg | 30 | ||
Párky (napr. Obyčajné), min. 3% hovädzieho a 30% bravčového mäsa | kg | 345 | ||
Párky (napr. Syrové) so syrom, min. 38% mäsa | kg | 123 | ||
Párky jelenie, min. 80% mäsa | kg | 20 | ||
Detské párky, min. 80% mäsa | kg | 23 | ||
Údené bravčové kosti | kg | 14 | ||
Údené mäso z pliecka | kg | 32 | ||
Údené pliecko rolované, min. 80% mäsa | kg | 22 | ||
Údená krkovička bez kosti, min. 63% mäsa | kg | 210 | ||
Údený bravčový bôčik, min. 96% mäsa | kg | 23 | ||
Údené stehno, min. 86% mäsa | kg | 26 | ||
Slanina (napr. Oravská), bravčový bok min. 85,5 % | kg | 33 | ||
Slanina údená bez kože, min. 95% mäsa | kg | 187 | ||
Jaternica tmavá (krvavnička), 40% mäsa z bravčových hláv | kg | 170 | ||
Jaternica biela, 40% mäsa z bravčových hláv | kg | 20 | ||
Tlačenka bravčová, min. 40% bravčového mäsa | kg | 116 | ||
Tlačenka kuracia, min. 50% kuracieho mäsa | kg | 76 | ||
Sekaná pečená, 37% bravčového mäsa | kg | 115 | ||
Pečeňový syr, 43% bravčová pečeň, 10% slanina a 12% bravčové mäso | kg | 33 | ||
Pečeňovky 100 gr/ks, 32% bravčového mäsa a 25% bravčovej pečene | ks | 130 | ||
Mäsová nátierka (napr. Kubko) v črievku, 35% údeného bravčového boku | ks | 220 | ||
Šunková pena (napr. Maťko) v črievku, 19% bravčového stehna | ks | 320 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
balenie mäsa a mäsových výrobkov | v prepravkách, čerstvé |
hovädzie mäso, bravčové mäso, výrobky z mäsa | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
hovädzie mäso, bravčové mäso, výrobky z mäsa | bez cudzieho zápachu a cudzej príchute |
hovädzie mäso, bravčové mäso | musí spĺňať vyhlášku č. 423/2012 časť A bod 3 a Časť C bod 3, Z.z |
hovädzie mäso, bravčové mäso | musí byť dodané v súlade so zák. č. 152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. a vyhl. MPaRV č.423/2012 |
mäsové výrobky | musia byť dodané v súlade so zák. č. 152/1995 Z.z. o potravinách v z.n.p. a Potravinovým kódexom SR |
mäsové výrobky | musia spĺňať požiadavku na maximálny objem soli v potravinách podľa Výnosu MZSR -SO8975-OL-2014 |
mäsové výrobky | musia byť označené na obale v súlade s §9 zákona č.152/1995 Z.z. v z.n.p. o Potravinách. |
hovädzie mäso | dod.list musí obsahovať Referenčné číslo,krajina kde bolo zviera narodené,chované, zabité a delené |
bravčové mäso | dod.list musí obsahovať Kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité |
Názov |
Celkové množstvá jednotlivých druhov tovarov sú uvedené ako predpokladané. Verejný obstarávateľ konkrétne množstvá tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach ( Čiastkových výzvach) písomne. |
Cena zahŕňa dopravu na miesto plnenia. |
Predmet obstrávania nebude dodaný jednorázovo. |
Dodaný tovar musí byť označený podľa vyhlášky MPaRV SR č.243/2015 o označovaní potravín v znení neskorších predpisov (v z.n.p). |
Dodávateľ sa zaväzuje do 2 prac.dní po uzavretí zmluvy oznámiť objednávateľovi svoju kontaktnú osobu zodpovednú za plnenie predmetu zmluvy a to v rosahu: meno, priezvisko, e-mail, telef. kontakt |
Dodávateľ sa zaväzuje do 2 prac.dní po uzavretí zmluvy doručiť objednávateľovi podrobný položkový rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy, ktoré budú v súlade s uzatvorenou zmluvou. |
Podrobný položkový rozpis jednotkových cien predmetu zmluvy bude v tvare: cena bez DPH, DPH, cena s DPH a bude neoddeliteľnou súčasťou zmluvy |
Doba trvania Rámcovej dohody je 12 mesiacov. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo nevyčerpať celkový finančný limit. |
Objednávateľ bude realizovať platbu za prevzatý tovar prevodným príkazom na základe faktúry, ktorú dodávateľ vyhotoví 2x mesačne. Splatnosť faktúry je 30 dní od jej doručenia objednávateľovi. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu a kvalite a v opakovaných dodávkach. Na dodacích listoch musí byť uvedená jednotková cena bez DPH, DPH% a celková cena s DPH. |
Na účely zisťovania cien v zmysle bodu 16.1.8 VZP OPET verzia 3.1 si zmluvné strany dojednali nasledovný postup: |
-ktorákoľvek zo zmluvných strán tejto dohody je oprávnená druhej zmluvnej strane predložiť tri cenové ponuky na identické alebo zastupiteľné tovary, ktoré musia obsahovať označenie výrobcu tovarov, jeho sídlo, IČO a cenu za ktorú tovar ponúka, |
-pokiaľ všetky tri cenové ponuky na identické alebo zastupiteľné tovary sú nižšie ako ceny tovaru dojednané touto dohodou je dodávateľ povinný znížiť kúpnu cenu tovaru a dorovnať ju s cenovou úrovňou rovnajúcou sa priemeru medzi tromi najnižšími cenami zistenými na trhu, |
-zisťovanie cien podľa tejto dohody bude vykonávať objednávateľ v rozsahu najmenej 1-krát za 6 mesiacov počas platnosti tejto dohody. |
Objednávateľ na základe zisťovania cien tovaru oznámi dodávateľovi skutočnosti preukazujúce opodstatnenosť zníženia kúpnej ceny za tovar. |
Dodávateľ je v takomto prípade povinný pri najbližšej opakujúcej sa dodávke tovaru od doručenia predmetného písomného oznámenia znížiť cenu tovaru na objednávateľom požadovanú cenovú úroveň a aktualizovať Prílohu tejto rámcovej dohody. |
V prípade, že dodávateľ nezníži cenu za tovar, objednávateľ si vyhradzuje právo objednať a odoberať tovar od iného dodávateľa a takéto konanie objednávateľa sa nepovažuje za porušenie tejto rámcovej dohody. |
V prípade, že dodávateľ nie je schopný dodať, alebo nedodá plnenie za cenu určenú na základe zisťovania cien, objednávateľ je oprávnený vypovedať podľa čl. XVI bodu 16.1.10 VZP v lehote troch mesiacov od doručenia výpovede. |
Písomná objednávka vystavená objednávateľom sa považuje za Čiastkovú výzvu v zmysle platných OPET. |
Požaduje sa dodanie tovaru najneskôr do 24 hodín po akceptovaní telefonickej, emailovej alebo písomnej objednávky. |
Dodávateľ potvrdí doručenie objednávky odoslaním potvrdzujúceho e-mailu objednávateľovi najneskôr do 13.00 hod v dni ktorom bola objednávka odoslaná objednávateľom. |
Dodávateľ sa zaväzuje, že v prípade že nie je schopný splniť dodávku objednaného množstva a druhu v termíne oboznámi o tom objednávateľa telefonicky aj e-mailom do 11.00hod.v deň prijatia objednávky (čiastkovej výzvy) . |
Dodávka tovaru musí byť v pracovné dni od 6.00 hod do 7.00 hod. ráno, ak nie je v objednávke (čiastkovej výzve) vyslovene uvedené inak. |
Ak dodávateľ nebude schopný z dôvodu závažných okolností na jeho strane dodať tovar podľa čiastkovej výzvy, objednávateľ si vyhraduje právo zabezpečiť tovar od iného dodávatela |
Ak sa v priebehu záručnej doby prejaví hygienická alebo zdravotná závadnosť, je dodávateľ povinný tovar bezodplatne vymeniť za rovnaký druh a množstvo do 24 hod. od výzvy. |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je v závislosti od druhu dodávaného tovaru izotermické a strojovo chladené a je hygienicky spôsobilé na prepravu potravín a surovín živočíšneho pôvodu. |
Dodávateľ preberá záväzok, že dodaný predmet zákazky bude od dátumu dodania po dobu vyznačenú na tovare, resp. na dodacom liste ako minimálna doba trvanlivosti spôsobilý na obvyklý účel. |
Dodávateľ sa zaväzuje na predmet zákazky dodávaný verejnému obstarávateľovi vyznačiť jeho minimálnu trvanlivosť (ďalej len ,,záručná doba“) na viditeľnom mieste alebo ju vyznačiť v dodacích listoch. |
Dodávka a dovoz tovaru na miesto plnenia sa bude uskutočňovať na základe čiastkových objednávok obsahujúcich informáciu o množstve a druhu požadovaného tovaru a mieste dodania. Dodanie predmetu obstarania sa bude realizovať samostatne na dve odborné miesta, jedno v sídle objednávateľa a druhé v okruhu 20 km od sídla- upresnené po uzatvorení rámcovej dohody a aj fakturácia bude prebiehať za každé odberné miesto samostatne. |
V prípad, že dôjde k naplneniu finančného objemu zodpovedajúceho zákazke skôr ako uplynie platnosť rámcovej dohody, táto dohoda zaniká dňom, v ktorom dôjde k naplneniu finančného objemu, o čom objednávateľ písomne informuje dodávateľa. |
Vyžaduje sa, aby dodávateľ bol držiteľom platného certifikátu bezpečnosti potravín (IFS, BRC, ISO 14000 atď.) alebo mal udelenú Značky kvality SK na produkt alebo bol držiteľom podobnej značky, ktorá ma v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou, kópiu udeleného platného certifikátu bezpečnosti potravín sa dodávateľ zaväzuje do 2 prac.dní po uzavretí zmluvy doručiť objednávateľovi. Ak dodávateľ do 2 prac.dní od uzatvorenia zmluvy nedoručí kópiu platného certifikátu, bude sa to pokladať za podstatné porušenie zmluvy a dôvod na okamžité odstúpenie od zmluvy. |
M. R. Štefánika 2533/13, 02201 Čadca a pracovisko Čierne 156, 023 13 Čierne, Čadca, Čadca, Žilinský, Slovenská republika
12
1,00 celá zákazka
56 500,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
12.09.2017 12:31
18.09.2017 13:30
18.09.2017 13:45
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
12.09.2017 12:44 - Vstupná ponuka | 56 100,00 | € | Cena s DPH |
18.09.2017 09:36 - Najvýhodnejšia ponuka | 56 000,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: