00655341
"VEK NÁDEJE", Zariadenie sociálnych služieb Nové Zámky
Šoltésovej 2 , Nové Zámky , 94059, SVK
46658181
Majster mäsiar, s.r.o.
Svätopeterská 66, Hlohovec , 92001, SVK
Mäso a mäsové výrobky
mäso, bravčové, hovädzie, chladené, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmet obstarávania je určený na zabezpečenie stravovania prijímateľov sociálnych služieb a zamestnancov. |
Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
bravčová krkovička bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C | kg | 400 | ||
bravčové karé kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby | kg | 1000 | ||
bravčové pliecko kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C bledoružovej farby | kg | 3000 | ||
bravčové stehno bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 3000 | ||
bravčová panenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvá | kg | 100 | ||
bravčové srdce čerstvé - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až +5 C | kg | 50 | ||
bravčová pečeň čerstvá - kuchynská úprava, chladené medzi +3 až + 5 C | kg | 100 | ||
bravčové kosti chladené | kg | 1300 | ||
bravčová masť 100 %, balenie max. do 1 kg | kg | 300 | ||
hovädzia falošná sviečková | kg | 150 | ||
hovädzia roštenka bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 100 | ||
hovädzie predné lýtko (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 300 | ||
hovädzie predné krk (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 300 | ||
hovädzie zadné stehno (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 300 | ||
králik chrbát bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé, biela až ružovkastá farba s veľmi jemnými vláknami | kg | 200 | ||
králičie stehná (v kuchynskej úprave) čerstvé, biela až ružovkastá farba s veľmi jemnými vláknami | kg | 200 | ||
diviak plece bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 200 | ||
diviak mäso na guláš (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 200 | ||
hus chladená štopaná | kg | 200 | ||
kačka chladená | kg | 200 | ||
kačacie prsia bez kosti chladené (v kuchynskej úprave) | kg | 400 | ||
kuracie prsia bez kosti chladené (v kuchynskej úprave) | kg | 600 | ||
kuracia štvrť chladená (v kuchynskej úprave) | kg | 600 | ||
kurací trup chladený (v kuchynskej úprave) | kg | 300 | ||
kurča chladené | kg | 1000 | ||
kuracie stehná chladené vykostené (v kuchynskej úprave) | kg | 800 | ||
kuracie stehná celé chladené nevykostené (v kuchynskej úprave) | kg | 500 | ||
sliepka chladená - vyzreté mäso | kg | 200 | ||
šunka dusená výberová, podiel mäsa min. 85% nekrájaná, v celku, bez alergénov | kg | 100 | ||
šunkový nárez (bravčové mäso a kože, koreniace a ostatné prísady) nekrájaný, v celku | kg | 20 | ||
saláma šunková-podiel mäsa: min.70 % bravčové a hovädzie mäso, min. trvanlivosť 30 dní od dátumu dodania | kg | 300 | ||
pečeňový syr bravčový (bravčová slanina 65%, bravčová pečeň 8%, pitná voda, jedlá soľ, koreniny) nekrájaný, v celku | kg | 10 | ||
pečeňový syr hydinový (hydinové mäso 65%, kuracia pečeň 8%, pitná voda, jedlá soľ, koreniny) nekrájaný, v celku | kg | 10 | ||
saláma jemná (napr. Liptovská alebo ekv.), min. obsah 50% bravčového mäsa + hovädzieho mäsa | kg | 100 | ||
saláma inovecká alebo ekv. min. 66% bravčového mäsa a 13% hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku | kg | 50 | ||
saláma strážovská alebo ekv. min. 84% bravčového a hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku | kg | 40 | ||
saláma suchá turistická (bravčové a hovädzie mäso min. 84%), nekrájaná, v celku | kg | 50 | ||
saláma vysočina alebo ekv. min. 27% hovädzie mäso, 66% bravčové mäso, nekrájaná, v celku | kg | 30 | ||
saláma nitran alebo ekv. min. 95% bravčové a hovädzie mäso, nekrájaná, v celku | kg | 30 | ||
saláma malokarpatská alebo ekv. min. 93% podiel mäsa, nekrájaná, v celku | kg | 30 | ||
saláma tokajská alebo ekv. min. 76% bravčového mäsa a 12% hovädzieho mäsa, nekrájaná, v celku | kg | 20 | ||
párky obyčajné - výberové bravčové mäso 40%, hovädzie mäso 23%, bravčová slanina 10% | kg | 350 | ||
párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min. 60%, hovädzieho mäsa min. 21% | kg | 200 | ||
párky spišské (bravčové a hovädzie mäso min. 35%) | kg | 200 | ||
klobása suchá - základná zložka: bravčové mäso, min. trvanlivosť 45 dní od dátumu dodania | kg | 50 | ||
klobása domáca min. 95% bravčového mäsa | kg | 300 | ||
slovenská točená saláma - výberové bravčové mäso 40%, hovädzie mäso 23% | kg | 300 | ||
slanina údená bez kože - bravčová slanina bez kože 93%, min. 3 cm vysoká, min. trvanlivosť 21 dní od dátumu dodania | kg | 250 | ||
slanina sedliacka - čistý bravčový bok bez kosti 90%, bez mäsa | kg | 60 | ||
slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min. 90% | kg | 150 | ||
bravčové údené mäso bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 200 | ||
bravčová údená krkovička, podiel bravčovej krkovičky min. 75% | kg | 300 | ||
bravčové koleno údené bez kosti (v kuchynskej úprave) čerstvé | kg | 80 | ||
bravčové údené lahôdkové karé (obsah bravčového karé min. 70%) | kg | 30 | ||
bravčová tlačenka (mäso z bravčových hláv min. 35%, bravčové kože, bravčové vnútornosti) | kg | 150 | ||
jaternice ryžové (bravčové mäso min. 25%, slanina, ryža, bravčové vnútornosti, bravčové kože) | kg | 150 | ||
oškvarky - celé, mleté | kg | 50 | ||
saláma jemná - hydinové mechanicky separované mäso 41%, kožová emulzia 33% - kuracie kože | kg | 30 | ||
hydinová šunka štandard 56 % hydinové mäso | kg | 200 | ||
morčacia šunka 56,20% morčacieho mäsa | kg | 20 | ||
párky hydinové - hydinové mechanicky separované mäso min. 50%, kuracie kože | kg | 350 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. | Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky. |
vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru | obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby a spotreby |
všetky položky: | musia byť v chladenom nie v mrazenom stave |
mäso: | čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku |
mäso: | požadujeme, aby sa nevyskytovali známky po zamrznutí, resp. zmrazení, |
mäso: | požadujeme, aby tovar nebol krehčený (napichovaný, masírovaný) aby bol bez akýchkoľvek nástrekov vody či iných látok, bez obsahu prídavných látok, soli a iných neželaných zložiek (antibiotiká a pod.) |
mäso: | musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP |
hovädzie mäso | dodací list musí obsahovať referenčné číslo, krajinu kde bolo zviera narodené, chované, zabité a delené |
bravčové mäso | dodací list musí obsahovať kód dodávky, kde bolo zviera chované a zabité |
Názov |
POZOR!!! Dodávateľ je povinný do 3 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy preukázať, že je oprávnený dodávať tovar vo vzťahu aspoň k jednému predmetu zákazky, na ktorú predkladá ponuku. Ak dodávateľ nie je oprávnený poskytnúť plnenie, ktoré je predmetom zákazky, tak je objednávateľ oprávnený v zmysle bodu 18.2 písm. i), Čl. XVIII "Ukončenie Zmluvy" 2. časti "Všeobecné zmluvné podmienky" Obchodných podmienok elektronického trhoviska, od Zmluvy odstúpiť. |
POZOR!!! V zmysle § 340b ods. 5 zákona č.513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov je splatnosť faktúry 60 dní od doručenia faktúry s náležitosťami podľa obchodných podmienok EKS. Tieto platobné podmienky majú prednosť pred ustanoveniami obchodných podmienok EKS. |
POZOR!!! Dodávateľ je povinný do 3 pracovných dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy zaslať zoznam tovaru s uvedením podrobných jednotkových cien platných počas celej doby trvania tejto zmluvy a zoznam dokladov uvedených v bode 34. |
POZOR!!! Táto zmluva sa uzatvára do vyčerpania stanoveného finančného limitu, t.j. dohodnutej zmluvnej ceny alebo do lehoty uvedenej v zmluve, podľa toho čo nastane skôr. Predpokladané množstvo je na obdobie 12 mesiacov. Objednávateľ preddavky ani zálohy neposkytuje. |
POZOR!!! Dodanie tovaru bude prebiehať formou objednávok podľa aktuálnych potrieb objednávateľa, pričom objednávateľ nie je povinný odobrať celkové predpokladané množstvo tovaru. Pri dodávke čerstvého mäsa nie je prípustné vákuové balenie!!! V prípade mimoriadnej potreby ako napr. nepredvídané navýšenie počtu stravníkov, kupujúci požaduje dodávky aj 2-krát denne. |
Dodávky tovaru sa budú realizovať denne v pracovných dňoch v sortimente a množstve, ktorý sa objednal. Dodávateľ je povinný dodať tovar objednávateľovi najneskôr do 24 hodín od doručenia telefonickej alebo e-mailovej objednávky. |
Dodávateľ potvrdí doručenie objednávky odoslaním potvrdzujúceho e-mailu objednávateľovi najneskôr do 13:00 hod. v dni, v ktorom bola objednávka odoslaná objednávateľom. |
Dopravu na miesto plnenia zabezpečí predávajúci v súlade s platnými hygienickými predpismi. Miestom plnenia je sídlo objednávateľa. Dodávateľ je povinný dodať čerstvý tovar. Cena je vrátane všetkých nákladov dodávateľa (doprava, balenie, atď.) |
Na dodávku mäsa a mäsových výrobkov je zriadené v našej organizácii jedno samostatné odberné miesto a k tomu odbernému miestu požadujeme vyhotovovať objednávky, DL a faktúry. |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je izotermické a strojovo chladené a je spôsobilé na prepravu skaziteľných potravín. |
Obaly, označenie a preprava tovaru bude v súlade s ustanoveniami zákona č.152/1995 Z.z. o potravinách v platnom znení, vrátane vykonávacích predpisov k tomuto zákonu, platných právnych predpisov, hygienických noriem a Potravinového kódexu SR, bez viditeľných známok mechanického poškodenia a kontaminácie. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach a zahŕňa všetky náklady dodávateľa. Predmetom fakturácie bude len skutočne objednaný a dodaný druh tovaru ako aj skutočne objednané a dodané množstvo tovaru na základe objednávky objednávateľa a potvrdeného dodacieho listu. |
Dodávateľ sa zaväzuje fakturovať DPH v súlade so zákonom č.222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov v sadzbách platných ku dňu uskutočnenia zdaniteľného plnenia. |
Objednávateľ je oprávnený neodobrať celkové predpokladané množstvo tovaru, dodávateľ nemá z tohto dôvodu právo na ušlý zisk. Objednávateľ je oprávnený so súhlasom dodávateľa objednať aj príbuzné (v zmluve priamo neurčené) druhy tovaru za predpokladu dodržania celkovej ceny predmetu zmluvy. |
Celkové množstvá a druhy jednotlivých druho tovaru sú uvedené ako predpokladané. Objednávateľ konkrétne množstvá a druhy tovaru v závislosti od počtu stravníkov bližšie špecifikuje v jednotlivých objednávkach. |
Dodávka a fakturácia predmetu zákazky sa bude uskutočňovať priebežne, počas doby plnenia zmluvy, na základe objednávok, zadaných telefonicky alebo e-mailom, podľa potrieb objednávateľa. |
Dodávateľ bezodkladne po nadobudnutí účinnosti zmluvy oznámi objednávateľovi kontaktné informácie pre doručovanie objednávok a riešenie reklamácií v zložení: meno, priezvisko, e-mail, tel. číslo. |
Zmena sadzby DPH sa nebude považovať za zvýšenie ceny. Zmena dohodnutých cien smerom dolu je prípustná aj bez odsúhlasenia objednávateľa. V prípade "akcií" na predaj niektorého zo sortimentov tovarov u dodávateľa za nižšie ceny, aké sú dohodnuté, prípadne za ceny zvýhodnené počas trvania rámcovej dohody, je dodávateľ povinný ponúknuť objednávateľovi sortiment tovaru v akcii za "akciové ceny", t.j. nižšie alebo zvýhodnené ceny. |
Pri uplatnení reklamácie je dodávateľ povinný tovar prevziať v sídle objednávateľa na vlastné náklady. Dodávateľ je povinný vysporiadať reklamáciu vád bezodkladne ešte v deň dodávky tovaru, alebo do nasledujúceho dňa do 8,00 hod. Pri uplatnení reklamácie je dodávateľ povinný tovar prevziať v sídle objednávateľa na vlastné náklady. Reklamované kvalitatívne vady dodávateľ odstráni bezplatnou výmenou vadného tovaru do jedného dňa od zaslania reklamácie dodávateľovi a kvantitatívne vady do dvoch hodín od zaslania reklamácie dodávateľovi. |
Objednávateľ si vyhradzuje právo neprevziať nekvalitný tovar. V prípade, keď na základe fyzickej kontroly tovaru objednávateľ zistí nezrovnalosti - zrejmé chyby a vady tovaru, tovar neprevezme a vystaví protokol nezrovnalostí. Dodávateľ je povinný na vlastné náklady odstrániť. |
Reklamácie tovaru môže objednávateľ uplatniť ihneď pri preberaní tovaru, najneskôr však do 3 dní odo dňa prevzatia tovaru a to prostredníctvom elektronickej pošty. Reklamácia sa považuje za doručenú momentom odoslania e-mailu dodávateľovi. |
Dodávaný tovar nesmie v čase dodávky prekročiť prvú tretinu doby spotreby odo dňa výroby. |
Záručná doba stanovená výrobcom bude vyznačená na obaloch alebo dodacích listoch tak, aby bolo možné odkontrolovať dodržiavanie neprekročenia prvej tretiny doby spotreby v čase dodania tovaru. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení Výnosu MP a MZ SR č. 2143/2006-100 PK SR. |
Pri doprave a vykládke tovaru sa dodávateľ zaväzuje zachovávať čistotu a poriadok, odstraňovať odpady a nečistoty vyplývajúce z realizovaných dodávok a objekty objednávateľa, v ktorých sa zdržiava a používa k plneniu predmetu zmluvy zabezpečí tak, aby sa zabránilo ich znečisteniu. |
Dodávateľ sa zaväzuje, že v prípade, že nie je schopný splniť dodávku objednaného množstva a druhu tovaru v termíne, oboznámi o tom objednávateľa bez zbytočného odkladu pred termínom dodania najneskôr do 8,00 hod. v deň dodania tovaru telefonicky a následne potvrdí e-mailom. |
Ak dodávateľ nebude schopný z dôvodu okolností na jeho strane dodať tovar podľa priebežnej objednávky, objednávateľ si vyhradzuje právo zabezpečiť tovar zodpovedajúcej kvality a množstva od iného dodávateľa. |
Okamžité odstúpenie od zmluvy je možné v prípade podstatného porušenia tejto zmluvy. Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje nedodržanie záväzku splniť predmet zmluvy v rozsahu a v kvalite stanovenej objednávateľom, ak dodávateľ mešká so splnením predmetu zmluvy o 2 a viac dní a nepredloženie požadovaných dokladov v počte a lehote stanovenej bodom 34. |
V prípade, že dodávateľ nedodá objednávateľovi tovar kompletne podľa objednávky a spolu s dodacím listom, má objednávateľ nárok na úhradu zmluvnej pokuty vo výške 10% z ceny nedodaného tovaru. Tým nie je dotknutý nárok objednávateľa na náhradu škody. |
V prípade, ak sa po uzatvorení tejto zmluvy preukáže, že na relevantnom trhu existuje cena (ďalej tiež ako "nižšia cena") za rovnaké alebo porovnateľné plnenie ako je obsiahnuté v tejto zmluve a dodávateľ už preukázateľne v minulosti za takúto nižšiu cenu plnenie poskytol, resp. ešte stále poskytuje, pričom rozdiel medzi nižšou cenou a cenou podľa tejto zmluvy je viac ako 5 % v neprospech ceny podľa tejto zmluvy, |
zaväzuje sa dodávateľ poskytnúť objednávateľovi pre takéto plnenie objednané po preukázaní tejto skutočnosti dodatočnú zľavu vo výške rozdielu medzi ním poskytovanou cenou podľa tejto zmluvy nižšou cenou. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce vyhl. č. 83/2016 Z. z. o mäsových výrobkoch. |
Dodaný tovar musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinárskemu kódexu v zmysle ustanovení vyhlášky č.423/2012 MPRV SR. |
V prípade, ak ponuku predkladá dodávateľ z iného členského štátu EÚ, predkladá ju vrátane DPH v príslušnej výške %, pričom fakturácia zo strany dodávateľa bude v takomto prípade bez DPH a DPH zaplatí objednávateľ v príslušnej výške % do štátneho rozpočtu na Slovensku cez príslušný daňový úrad. |
Dodávateľ predloží objednávateľovi do 3 pracovných dní odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy nasledovné doklady: |
a) kontakt na osobu zodpovednú za dodanie tovaru, doručovanie objednávok a riešenie reklamácií; |
b) podrobný aktualizovaný rozpočet s jednotkovými cenami bez DPH, sadzbami DPH a cenami s DPH jednotlivých položiek predmetu zákazky, ako aj cenu spolu; |
c) predloženie platného potvrdenia o schválení prevádzkarne alebo oznámenie o pridelení schvaľovacieho čísla na prevádzkareň alebo potvrdenie o registrácii prevádzkarne potravinárskeho podniku pre potraviny živočíšneho pôvodu na činnosti týkajúce sa predmetu zákazky alebo doklady vydané regionálnym úradom verejného zdravotníctva (potvrdením o registrácii skladu, distribútora a prepravcu potravín živočíšneho pôvodu) |
d) predloženie platného potvrdenia regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR; |
e) v prípade, ak dodávku tovaru bude dodávateľ vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, dodávateľ predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky. |
POZOR!!! Nepredloženie ktoréhokoľvek požadovaného DOKLADU v termíne sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných povinností dodávateľa. Objednávateľ ukončí s dodávateľom zmluvný vzťah v súlade s článkom XVIII, bod 18.2, písm. a), 2. časti OPET, vystaví dodávateľovi negatívnu referenciu v EKS a negatívnu referenciu pre ÚVO, v ktorej objednávateľ oznámi, že došlo k predčasnému ukončeniu zmluvného vzťahu z dôvodu podstatného porušenia povinností dodávateľom, pričom, môže byť podľa zákona o VO uložený dodávateľovi zákaz účasti vo VO na dobu 3 rokov. |
Odchylné dojednania v tejto rámcovej dohode majú prednosť pred znením obchodných podmienok uvedených v článku III bode 3.4 druhej vete tejto rámcovej dohody. |
Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 3 pracovných dní od uzavretia zmluvy (v prípade nedodržania termínu sa bude aplikovať bod 41 - osobitné požiadavky na plnenie). |
Šoltésovej č.2, Nové Zámky, Nové Zámky, Nitriansky, Slovenská republika
12
1,00 súbor
73 472,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
31.08.2017 12:16
06.09.2017 10:00
06.09.2017 10:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
04.09.2017 09:35 - Vstupná ponuka | 73 472,00 | € | Cena s DPH |
04.09.2017 18:31 - Najvýhodnejšia ponuka | 73 190,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: