00596825
"FÉNIX"Zariadenie sociálnych služieb Levice
Komenského č. 29, Levice, 93401, SVK
48294454
Limas s.r.o.
Obchodná ul. 1667, Krupina , 96301, SVK
Mäso a mäsové výrobky
potraviny, bravčové mäso, hovädzie mäso, mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
bravčová krkovička čerstvá bez kosti vákuovo nebal. | kg | 120 | ||
bravčové karé čestvé bez kosti vákuovo nebal. | kg | 400 | ||
bravčové kosti z karé | kg | 200 | ||
bravčové plece bez kosti kú.čerstvé, nebal. vákuovo | kg | 2600 | ||
bravčové stehno bez kosti kú.čerstvé nebal. vákuovo | kg | 660 | ||
hovädzia roštenka bez kosti čerstvá, vákuovo nebal. | kg | 50 | ||
hovädzie plece bez kosti z býka čerstvé vák.nebal. | kg | 40 | ||
hovädzie zadné bez kosti čerstvé vákuovo nebalené | kg | 240 | ||
jaternice čerstvé,podiel bravčového mäsa min 45%,ryža min 25% | kg | 80 | ||
klobása ipeľská,podiel bravčového mäsa min 40% | kg | 240 | ||
klobása vianočná,podiel mäsa min. 60% | kg | 100 | ||
oškavky | kg | 60 | ||
párky bratislavské,podiel bravčového mäsa min 60%,hov.mäsa min 21% | kg | 320 | ||
párky spišské,podiel bravčového mäsa min 56%,hov.mäso min 24% | kg | 80 | ||
pečeňový syr,podiel bravčovej pečene min.38%,bravč,mäso min 34% | kg | 70 | ||
saláma inovecká,podiel bravčového mäsa min 83% | kg | 60 | ||
saláma vysočina,podiel bravčového mäsa min 66%,hovädzie mäso 13% | kg | 60 | ||
saláma turistická,podiel bravčového mäsa min 65%,hovädzie mäso min 32,5% | kg | 50 | ||
saláma malokarpatská,podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93% | kg | 30 | ||
saláma pizza nárez,podiel bravčového mäsa min 50% | kg | 40 | ||
saláma jemná so syrom,podiel bravčového mäsa min 36%, syru min 15% | kg | 60 | ||
saláma parížska,podiel mäsa min 43% | kg | 60 | ||
saláma šunková podiel bravčového mäsa min 50% | kg | 200 | ||
slanina oravská,podiel bravčového tuku max 70% | kg | 120 | ||
slanina údená s kožou | kg | 50 | ||
slanina údená bez kože | kg | 100 | ||
špekačky,podiel bravčového mäsa min 54% hovädzie mäso min 26% | kg | 200 | ||
šunka debrecínska,podiel bravčového karé min.55% | kg | 20 | ||
šunka chlebíčková min. podiel bravčového mäsa 51% | kg | 30 | ||
tlačenka,podiel vareného mäsa z bravč.hláv min 53%,vareného bravčového srdca min 20% | kg | 40 | ||
údená krkovička bez kosti nebalená vákuovo | kg | 80 | ||
údené bravčové pliecko nebalené vákuovo | kg | 40 | ||
bravčová pečeň | kg | 130 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
dodaný tovar nesmie prekročiť prvú tretinu doby spotreby | Akosť 1. trida |
Množstvá tovarov sú určené od súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. | Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné. |
Pri položkách 10, 11, 13, 14, 16, 17, 18, 19 a 29 sa pripúšťa ekvivalent v názve výrobku pri dodržaní požadovaného zloženia. | |
Všetky položky predmetu zákazky musia byť dodávané v chladenom nie mrazenom stave | na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí respektíve zmrazení |
Názov |
vrátane dopravy na miesto plnenia v pracovných dňoch od 7,00 - do 14,00 hod., dopravu na miesto plnenia zabezpečí predávajúci v súlade s platnými hygienickými predpismi |
Splatnosť faktúry od doručenia je 30 dní, faktúra musí obsahovať číslo objednávky, súčasťou faktúry je dodací list, podpísaný zástupcami oboch zmluvných strán. V prípade, že faktúra nespĺňa požadované náležitosti, je objednávateľ oprávnený faktúru vrátiť bez zaplatenia v lehote splatnosti. Dňom doručenia opravenej faktúry začína plynúť nová lehota splatnosti v zmysle dohodnutých platobných podmienok. Dodávateľ požaduje 1x faktúru v listinnej podobe a 1x zaslať faktúru v PDF formáte na určenú mailovú adresu. |
Preprava musí byť zabezpečená vozidlom, ktoré je spôsobilé a schválené s náležitými dokladmi RVaPS na prepravu predmetu zákazky. |
Obaly , označenie a preprava tovaru bude v súlade s ustanoveniami zákona č. 152/1995 Z.z. o potravinách v platnom znení vrátane vykonávacích predpisov k tomuto zákonu, platných právnych predpisov k tomu zákonu, hygienických noriem a Potravinového kódexu SR, bez viditeľných známok poškodenia a kontaminácie. |
Cena zahŕňa dodanie predmetu zákazky v požadovanom rozsahu, množstve a kvalite v opakovaných dodávkach. Predmetom fakturácie bude len skutočne objednaný a dodaný druh tovaru ako aj skutočne objednané a dodané množstvo tovaru na základe objednávok kupujúceho a potvrdeného dodacieho listu. Pri každej dodávke čerstvého mäsa žiadame priložiť doklad o pôvode mäsa (chov), zabití a delení. |
Dodávka a fakturácia predmetu zákazky sa bude uskutočňovať priebežne počas doby plnenia zmluvy, na základe objednávok zadaných telefonicky alebo mailom podľa potrieb objednávateľa. |
Objednávateľ je oprávnený neodobrať tovar, ktorý nebude v požadovanej kvalite podľa špecifikácie predmetu zmluvy. |
Dodávateľ je povinný do 3 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy doručiť nacenenie predmetu zákazky v ktorom dodávateľ uvedie jednotkové ceny všetkých tovarových položiek. |
Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v opisnom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Názov | Upresnenie |
Do 3 pracovných dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti podmienok na prevádzkovanie. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, pred samotným plnením zmluvy predložiť: potvrdenie Regionálnej, veterinárnej a potravinovej správy o spôsobilosti presne uvedených motorových vozidiel na prepravu uvádzaných tovarov alebo záznam z kontroly vykonanej na motorových vozidlách uchádzača. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy pred samotným plnením zmluvy predložiť doklad o oprávnení dodávať tovar. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: Certifikát bezpečnosti potravín ISO 22000:2005 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín alebo Značky kvality SK alebo HACCP alebo podobnej kvality, ktorá má v systéme intenzívnejšiu kontrolu autorizovanou kontrolnou inštitúciou. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: doložiť doklad opravidelnosti veterinárneho dohľadu za posledných 5 mesiacov (február až jún 2017) | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením zmluvy predložiť: čestné prehlásenie o zápise do registra partnerov verejného sektora resp. o nezapísaní do registra z dôvodu nespĺňania podmienok pre tento zápis. | Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
Komenského 29, Levice, Levice, Nitriansky, Slovenská republika
12
1,00 súbor položiek zákazky
23 056,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
26.06.2017 09:54
29.06.2017 11:05
29.06.2017 11:20
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
26.06.2017 10:01 - Vstupná ponuka | 22 999,90 | € | Cena s DPH |
26.06.2017 12:41 - Najvýhodnejšia ponuka | 22 220,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: