• Prehľady a registre
    • Prehľad zákaziek
    • Štatistiky a údaje ET
    • Katalóg ponúk ET
    • Centrálny register zmlúv trhoviska
    • Zahraničné zákazky
    • Register objednávateľov
    • Register dodávateľov
    • Register referencií ET
  • Knižnica a nástroje
    • Knižnica opisných formulárov
    • Karanténa opisných formulárov a zákaziek
    • Jednotný európsky dokument
    • Otvorené údaje ET
  • Informácie
    • Zákon
    • Obchodné podmienky EP/ET
    • Dokumenty elektronizácie obstarávania
    • Ochrana osobných údajov
    • Certifikáty a podpisy
    • Cookies
    • Podpora
    • Kontakty
  •  Registrácia
    • Dodávateľ
    • Skupina dodávateľov
    • Objednávateľ
    • Verejnosť
  •  Prihlásenie
  •    Vyhlásenie zákazky
    13.06.2017 15:24
  •    Predkladanie ponúk
    16.06.2017 15:25
  •    Ukončenie zákazky
    16.06.2017 16:04
  •    Zazmluvnenie zákazky
    16.06.2017 16:15

Detail zákazky Z201728127

  •    Vyhlásenie zákazky
    13.06.2017 15:24
  •    Predkladanie ponúk
    16.06.2017 15:25
  •    Ukončenie zákazky
    16.06.2017 16:04
  •    Zazmluvnenie zákazky
    16.06.2017 16:15

Základné údaje

Z201728127

OF-134332

zazmluvnená

http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=2985003

Objednávateľ

50207539

Úsmev pod Vihorlatom, n.o.

Poruba pod Vihorlatom 126, Poruba pod Vihorlatom, 07232, SVK

Dodávateľ

47343478

Milina Doliničová

Baškovce 77, Baškovce, 07301, SVK

Predmet zákazky

Všeobecná špecifikácia predmetu zákazky

Stravovanie DSS

výroba, dovoz jedla

  • 55321000-6 - Služby spojené s prípravou jedál
  • 55521200-0 - Donáška stravy
  • 60000000-8 - Dopravné služby (bez prepravy odpadu)

Služba

Položky opisného formulára
 Rozbaliť položky     Zbaliť položky
 1. Stravovanie DSS
Funkcia
Výroba jedla a dovoz v hygienických jednorazových polypropylénových nádobách balených termozváracou fóliovou baličkou jedál, každý pracovný deň na prevádzku denného stacionára v obci Vyšné Remety (50) a Vyšná Rybnica (20) v čase medzi 12:00 a 12:30 hod.
Technické vlastnosti Jed­not­ka Mi­ni­mum Ma­xi­mum Pres­ne
polievka - teplota °C 70 85
polievka - obsah vody l 0,4
polievka - obsah zeleniny/cestovín/zemiakov/ryže/vločiek v uvarenom stave g 180
hlavné jedlo - teplota °C 75 85
hlavné jedlo - hovädzie mäso v surovom stave g 120
hlavné jedlo - bravčové mäso v surovom stave g 120
hlavné jedlo - kuracie mäso v surovom stave g 120
hlavné jedlo - kuracie stehno v surovom stave g 230
hlavné jedlo - príloha - cestovina v uvarenom stave g 150
hlavné jedlo - príloha - knedľa g 150
hlavné jedlo - príloha - ryža v uvarenom stave g 190
hlavné jedlo - príloha - zemiaky v uvarenom stave g 250
hlavné jedlo - príloha - tarhoňa v uvarenom stave g 200
hlavné jedlo - príloha - slovenská ryža v uvarenom stave g 200
hlavné jedlo - príloha - zemiaková kaša v uvarenom stave g 250
hlavné jedlo - omáčka k jedlu g 150
hlavné jedlo - šalát - zelenina g 150
hlavné jedlo - múčne jedlá - žemľovka g 400
hlavné jedlo - múčne jedlá - pirohy pečené, slané g 300
hlavné jedlo - múčne jedlá - špagety so syrom a kečupom g 400
hlavné jedlo - sladké jedlá - palacinky (s džemom/tvarohom/čokoládou) g 400
hlavné jedlo - sladké jedlá - buchty (tvarohové, makové, lekvárové) g 350
hlavné jedlo - sladké jedlá - buchty na pare s lekvárom g 300
hlavné jedlo - sladké jedlá - moravské koláče g 380
hlavné jedlo - sladké jedlá - ryžový nákup s kompótom g 400
hlavné jedlo - zeleninové jedlá - vyprážený karfiol g 200
hlavné jedlo - zeleninové jedlá - kelové karbonátky g 180
hlavné jedlo - zeleninové jedlá - zeleninový nákup so syrom g 350
hlavné jedlo - zeleninové jedlá - šampiňóny na smotane g 250
doplnkové jedlo ks 1
Technické vlastnosti Hodnota / charakteristika
doplnkové jedlo - alternatíva 1 cereálna tyčinka, detská výživa, jogurt (biely, čokoládový, ovocný)
doplnkové jedlo - alternatíva 2 dezert (termizovaný tvarohový , kakaový, vanilkový)
doplnkové jedlo - alternatíva 3 banán, grapefruit, pomaranč, kiwi, mandarínka, melón, broskyňa, hrozno, hruška, jablko, marhuľa
balenie dovoz v hygienických jednorazových polypropylénových nádobách balených termozváracou fóliovou baličkou jedál
teplota teplota jedál musí byť v zmysle HCCP a technických vlastností uvedených vyššie
Osobitné požiadavky na plnenie
Názov
Vrátane dopravy na miesto plnenia
Každé jedlo pozostáva z polievky a hlavného jedla. Hlavné bezmäsité jedlo rozdeľujeme na múčne jedlá , zeleninové jedlá a sladké jedlá.
Výber denného menu z 3 hlavných jedál z toho 2 mäsitých a 1 bezmäsitého.
Min. 3x do týždňa mäsité jedlo, tá istá príloha k hlavnému jedlu (zemiaky, ryža, cestoviny) sa môže opakovať max. 2x v týždni. To isté hlavné jedlo sa môže opakovať max. 3x v kalendárnom mesiaci.
Žiadne z hlavných jedál sa nesmie v 1 kalendárnom mesiaci opakovať.
Vyhradzuje sa právo odmietnuť, prevziať jedlo či odstúpiť od zmluvy, pokiaľ jedlo nemá stanovenú teplotu, kvantitu, kvalitu (nie je splnená niektorá z požiadaviek uvedených v tomto formulári) alebo nie je dodané včas.
Požaduje sa podrobný rozpis plnenia zákazky do 3 dní od podpisu zmluvy

Rozpory k zákazke ?

Zmluvná špecifikácia

Vyšné Remety, Sobrance, Košický, Slovenská republika

19.06.2017 12:00 — 29.12.2017 12:30

1,00 celok podľa rozpisu

33 300,00

Podmienky súťaže

Hodnotiace kritériá
Názov Merná jednotka Výhodnejšia hodnota Váha
Cena s DPH € Menšia 100

13.06.2017 15:24

16.06.2017 15:25

Výzva na účasť v elektronickej aukcii

16.06.2017 15:40

20 min.

2 min.

Výzva na účasť v elektronickej aukcii Výsledok aukcie Záznam aukcie

Ponuky

 234
 2
 1
Dátum predloženia Hodnota MJ Kritérium
16.06.2017 15:12 - Vstupná ponuka 33 300,00 € Cena s DPH
16.06.2017 15:12 - Najvýhodnejšia ponuka 33 300,00 € Cena s DPH

Zmluvné dokumenty

Názov Dátum vytvorenia
Prevziať všetky dokumenty
Späť

Hodnotiace kritériá ponuky

Názov Váha Hodnota Hodnotenie
Cena bez DPH Menšia
Sadzba DPH Menšia
Cena s DPH Menšia

História rozporu opisného formulára

Podanie rozporu na zákazku

Rozpor musí byť podaný v súlade s OPEP, t.j. musí obsahovať identifikáciu pôvodného rozporovaného textu, návrh nového textu a odôvodnenie podania rozporu. Rozpor nesmie obsahovať vulgarizmy a nesmie byť v rozpore s dobrými mravmi a dobrou praxou vo verejnom obstarávaní. Správca si v tejto súvislosti dovolí upozorniť, že aj keď je podanie rozporov anonymné, vie v prípade potreby identifikovať Používateľa podľa IP adresy.


Zobraziť iný text
Opíšte text uvedený vyššie

Zoznam chýb

EKS  Elektronizácia verejného obstarávania

Vážený používateľ,

v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša:

  • Elektronizáciu verejného obstarávania
  • Nový dizajn systému EKS
  • Nové funkcionality systému EKS