30845572
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky
Kutuzovova 8, Bratislava, 83247, SVK
36059056
POZANA MÄSO s.r.o.
Pribinova 176, Zvolen, 96001, SVK
Mäso a mäsové výrobky
mäso a mäsové výrobky
Tovar, Služba
1. Mäso a mäsové výrobky
|
|
---|---|
Funkcia |
Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na ďalšie spracovanie. |
Druhy mäsa deleného na kuchárske účely musia byť opracované podľa nižšie uvedených požiadaviek uvedených v tejto zmluve. Musia byť zbavené krvných zrazenín, prípadne krvných podliatin, krvavých častí v mieste vpichu, roztrieštených kostí, chlpov, štetín, pokožky (zrohovatenej časti kože), príveskov, chrupavkovitých častí a odrezkov mäsa. Musia byť zmyslovo nezávadné. |
Základná surovina: pre hovädzie mäso - získavané z jatočne opracovaných tiel mladých jatočných býkov do veku 2 rokov, býkov, volov jalovíc a kráv, pre bravčové mäso – je jatočne opracované telo zabitej ošípanej. |
Technické vlastnosti |
Jed |
Mi |
Ma |
Pres |
1. Hovädzie zadné bez kosti - býk | kg | 100 | ||
2. Hovädzie zadné bez kosti - krava | kg | 65 | ||
3. Hovädzia roštenka - býk | kg | 100 | ||
4. Hovädzie plece bez kosti - krava | kg | 15 | ||
5. Hovädzie predné bez kosti, krk - býk | kg | 25 | ||
6. Hovädzie predné bez kosti, krk - krava | kg | 15 | ||
7. Bravčové stehno bez kosti | kg | 500 | ||
8. Bravčové karé vykostené | kg | 240 | ||
9. Bravčová krkovička vykostená | kg | 100 | ||
10. Bravčové plece bez kosti | kg | 175 | ||
11. Bravčový bôčik | kg | 50 | ||
12. Bravčová pečeň | kg | 25 | ||
13. Údená krkovička bez kosti | kg | 80 | ||
14. Dusená šunka bravčová | kg | 50 | ||
15. Klobása domáca | kg | 75 | ||
16. Oravská údená slanina | kg | 35 | ||
17. Hovädzie držky mrazené predvarené | kg | 50 |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
1. Členenie hovädzieho mäsa a požiadavky na jeho úpravu: | - |
- Zadné mäso zo stehna, ktoré tvorí vrchný šál, spodný šál s korbáčikom, predstehno a kvetovaná špička vcelku | musí byť riadne vykostené a začistené, bez franforcov mäsa, koncových šliach a kĺbových púzdier, vrstva tuku na povrchu mäsa môže byť najviac 1cm |
- Nízka roštenka bez kosti, dokonale vykostená bez hlbokých zárezov do svalového tkaniva | bez hlbokých zárezov do svalového tkaniva, od boku oddelená rovným rezom asi 5 cm od vystupujúcich priečnych výbežkov bedrových stavcov, pričom povrchová vrstva tuku môže byť najviac 1 cm |
- Podplecie bez kosti s krkom | musí byť čisto vykostené, hrudné a krčné stavce dokonale vybraté bez hlbokých zárezov do svaloviny, zbavené krčného väzu, franforcov mäsa a lopatkovej chrupavky |
2. Členenie bravčového mäsa a požiadavky na jeho úpravu: | - |
- Bravčové stehno bez kosti a kolienka, ktorým je časť jatočne opracovaného tela upravená, celá neporušená | bez orezu, tvrdých šliach, prebytočného tuku a kolienka, ktoré je oddelené v kolennom kĺbe; pri stehne zostáva aj časť sviečkovej, ktorá je bez tuku, pričom povrchová vrstva tuku je najviac 0,5 cm |
- Bravčové plece bez kosti bez kolienka a bez kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela dobre vykostená | bez hlbokých zárezov do mäsa, bez kože a bez kĺbových puzdier, pričom tukové pokrytie môže byť najviac do hrúbky 1 cm |
- Bravčový bôčik s kosťou, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu | hrudná špička musí byť dostatočne prikrytá mäsom, bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku |
- Bravčové karé vykostené bez kosti | špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať |
- Bravčová krkovička vykostená | špeciálne upravená, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať |
3. Mäsové výrobky: | - |
- Dusená šunka – tvar výrobku zodpovedá použitému technologickému obalu (forma, hadica) o priemere cca 115 mm. Povrch mierne zvrásnený, zreteľné jednotlivé svaly, ktoré majú byť ojedinele kryté vrstvou tuku do 5 mm. Povrch svetlo, šedo ružovej farby, tuk šedo biely. Konzistencia v ucelenom kuse pevná, súdržná. Plátky sa nesmú oddeľovať na jednotlivé svaly. | Na reze je výrobok mäsovo ružovej farby, jednotlivé svaly zreteľné a spojené drobno rozpracovanou svalovinou. Ojedinele menšie ložiská tuku na reze prípustné, rovnako prípustné menšie dutinky. |
- Domáca klobása – bravčové mäso. Povrchový vzhľad a farba – výrobok v bravčovom čreve, zlatohnedej farby až tmavohnedej farby, povrch nerovný, pod obalom znateľné zrnenie. Vzhľad a farba nákroja – na reze výrobok ružovočervenej farby po mäse a použitej paprike, nepravidelná mozaika chudých a tučných zŕn do 10 mm, podiel chudých zŕn asi 35%, drobné vzduchové dutinky a kolagénne častice prípustné. | Konzistencia - súdržná, tuhšia, na dotyk povrch zrnitý. Vôňa – po čerstvej údenine. Chuť – výrazne korenená a mierne pálivá, po ohriatí výrobok na skuse šťavnatý. |
- Oravská údená slanina – výrobok má zlatohnedú farbu, bez hlbokých zárezov, upravený úhľadne do obdĺžnika. Konzistencia je primerane tuhá, na skuse krehká. Vôňa je príjemná po údení. Chuť je primerane slaná bez vedľajších príchutí, príjemná po údení a použitej surovine. | Vzhľad v nákroji je úhľadne úpravy s kožou, šírka 8-10 cm, dĺžka 30-35 cm, výška min. 2,5 cm, tukové väzivo primerane prerastené svalovinou. |
- Údená krkovička bez kosti – výrobok nepravidelného tvaru daný charakterom suroviny. Na povrchu výrobok hnedej farby. Konzistencia primerane pevná, tuk mäkký, na skuse výrobok krehký, šťavnatý, chudá svalovina vláknitá. | Vzhľad v náreze u vychladeného výrobku typický obrazec bravčovej krkovičky prerastenej tukom, svalovina mäsovo červenej farby, tuk biely až do ružova. Výrobok šťavnatý na reze. Tuk na povrchu do 1 cm. |
Názov |
Vrátane dopravy na miesto plnenia prepravnými prostriedkami, ktoré musia byť izotermické, strojovo mrazené a hygienicky spôsobilé na prepravu surovín živočíšneho pôvodu v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi. |
Vrátane vyloženia tovaru na mieste plnenia. |
Tovar bude dodávaný priebežne na základe samostatných objednávok počas doby platnosti tejto zmluvy. |
Dodanie tovaru je požadované do 24 hod. od obdržania objednávky telefonicky/elektronicky, najneskôr však do 8,00 hod. v deň dodávky. Preberanie tovaru sa uskutoční za prítomnosti povereného zástupcu objednávateľa. |
Dodávateľ je povinný dodať tovar s originálom a dvoma kópiami dodacích listov, z ktorých jednu kópiu objednávateľ dodávateľovi, po odkontrolovaní dodaného sortimentu, množstva, ceny a kvality tovaru, potvrdí (dodací list bude tvoriť súčasť faktúry). |
Objednávateľ si vyhradzuje právo pri zistených vizuálnych nedostatkoch (chybách) tovar neprevziať a okamžite telefonicky riešiť s predávajúcim žiadosť o nápravu. |
Dodávateľ zodpovedá za kvalitu dodaného tovaru, ktorá musí byť v súlade so zákonom NR SR č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov, Potravinovým kódexom, vyhláškou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR č. 83/2016 Z. z. o mäsových výrobkoch a s ostatnými platnými právnymi predpismi. |
Ak sa v priebehu záručnej doby prejaví hygienická alebo zdravotná závadnosť, je dodávateľ povinný tovar vymeniť, čo bude vykonané bezodplatne najneskôr do 5 kalendárnych dní od reklamovania závady objednávateľom. |
Ak sú výrobky balené, sú balené len v obaloch, ktoré neovplyvňujú kvalitu výrobku a chránia ich pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi. |
V prípade, že dodávané položky budú balené v obale, musia byť označené v štátnom jazyku s min. údajmi (názov výrobku, obchodné meno výrobcu, hmotnosť výrobku, dátum spotreby, spôsob skladovania, zoznam zložiek vo výrobku) v súlade s Potravin. kódexom SR, so zákonom č. 152/1995 Z. z. o potravinách a so zákonom č. 119/2010 Z. z o obaloch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. |
Dodávateľ je povinný dodať tovar v bezchybnom stave, v termíne a množstve uvedenom v čiastkovej objednávke. Záručná doba stanovená výrobcom bude vyznačená na obaloch alebo dodacích listoch tak, aby bolo možné odkontrolovať dodržiavanie neprekročenia prvej tretiny doby spotreby v čase dodania tovaru. |
Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet s uvedením presných názvov (obchodných značiek) nacenených výrobkov do 5 kalendárnych dní od uzavretia tejto zmluvy. |
Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 5 kalendárnych dní od uzavretia tejto zmluvy. |
Objednávateľ požaduje od dodávateľa predloženie platného potvrdenia regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR do 5 kalendárnych dní odo dňa uzavretia tejto zmluvy. |
Objednávateľ požaduje od dodávateľa predloženie platného potvrdenia o schválení prevádzkarne alebo oznámenie o pridelení schvaľovacieho čísla na prevádzkareň alebo potvrdenie o registrácii prevádzkarne potravinárskeho podniku pre potraviny živočíšneho pôvodu na činnosti týkajúce sa predmetu zákazky alebo doklady vydané regionálnym úradom verejného zdravotníctva (potvrdením o registrácii skladu, distribútora a prepravcu potravín živočíšneho pôvodu) do 5 kalendárnych dní od uzavretia tejto zmluvy. |
Spôsob fakturácie bude upresnený po vygenerovaní zmluvy. |
Faktúra bude vystavená v zmysle § 71 a nasl. zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a musí obsahovať údaje uvedené v § 74 ods. 1 tohto zákona. |
Objednávateľ bude akceptovať len faktúru za dodanie bezchybného tovaru a v požadovanom množstve a v požadovanej kvalite. Splatnosť faktúry dodávateľa za riadne dodaný tovar je do 30 dní od dátumu jej preukázateľného doručenia do sídla objednávateľa. |
Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v tejto zmluve sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. |
VÚ 1043 Nemecká, 976 97 Nemecká č. 1023 , Nemecká, Brezno, Banskobystrický, Slovenská republika
01.07.2017 08:00 — 31.12.2017 10:00
1,00 celok
6 777,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
06.06.2017 13:17
12.06.2017 09:00
12.06.2017 09:15
20 min.
2 min.
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
06.06.2017 13:49 - Vstupná ponuka | 6 777,00 | € | Cena s DPH |
08.06.2017 10:51 - Najvýhodnejšia ponuka | 6 750,00 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: