45745609
KROK DO CIEĽA n.o.
Kurská 17 , Košice-Dargovských hrdinov, 04022, SVK
36756539
Deli Express Slovensko s.r.o.
Stará Spišská cesta 40 A/III.3891, Košice, 04001, SVK
dodávka hotového jedla a služieb s tým súvisiacich
výroba a dodávka hotového jedla, donáška stravy, služby spojené s dodávkou jedla
Služba
1. dodávka hotového jedla a služieb s tým súvisiacich
|
|
---|---|
Funkcia |
Predmetom zákazky je výroba a dodávka hotového jedla pre seniorov do troch rozličných prevádzok objednávateľa. |
Technické vlastnosti | Hodnota / charakteristika |
1. Špecifikácia jedál: | 1. Diéta s obmedzením tuku 2. Diéta–S – diabetická šetriaca 3. Diéta neslaná šetriaca 4. Racionálna |
2. Rozsah predmetu zákazky: | |
2.1. Obed: - polievka 0,33 l a hlavné jedlo 250 g, - možnosť výberu z minimálne zo štyroch druhov hlavných jedál v zmysle špecifikácie jedál a dvoch druhov polievok, | |
2.1.1. Obed: - zabezpečenie diétnej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa s možnosťou výberu z diabetickej diéty, šetriacej diéty, nízkobielkovinovej diéty, diéty s obmedzením tukov, neslanej šetriacej diéty, nízkocholesterolovej diéty, bezlaktózovej a bezlepkovej diéty), | |
2.1.2. Obed: - zabezpečenie mletej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa | |
3.Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať: | Preferovanie rastlinných tukov (rastlinné oleje, hydrogenované tuky neochutené), čistá forma, súčasť pokrmov. |
4.Výživové odporúčania, ktoré dodávateľ musí dodržiavať pri mäse: | Hydina, ryby, chudé mäso v najvyššej kvalite. |
5. Vyvážená strava musí obsahovať: | pomer živín: 55-65 % Sacharidy, 12-13% Bielkoviny, 20-30 % Lipidy |
6. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať: | NMK menej ako 10%, cholesterol menej ako 300 mg/d, PNMK 10% (kys. linolová, kys. α -linolénová, kys. eikospentaénová a kys. dokosahexaénová) zeleniny |
7. Ďalej vyvážená strava musí obsahovať: | Vláknina >30 g/d, draslík (Na:K cca 1:1), Na (NaCl) menej ako 5 g/d, nízky obsah rafinovaných cukrov. |
Názov |
1. Dodávateľ predloží do 5 dní odo dňa účinnosti zmluvy rozhodnutie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v zmysle vymedzenia predmetu zákazky teda na výrobu stravy. Dodávateľ musí pri príprave jedál postupovať podľa receptúr na prípravu teplých pokrmov – jedál súvisiacich s normou HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov), CodexAlimentarius (európska legislatíva) CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003. |
2. Dodávateľ musí dodržiavať Zákon č. 152/1995 Z. z. Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o potravinách v aktuálnom znení. |
3. Dodávateľ najneskôr do 3 pracovných dní po uzavretí zmluvy predloží objednávateľovi doklady: rozhodnutie/stanovisko (nie staršie ako 1 mesiac) RÚVZ o tom, že prevádzka, v ktorej sa bude strava variť, spĺňa všetky hygienické normy; výpis z registra trestov (nie starší ako 1 mesiac); doklad preukazujúci nahlásenie zamestnancov do Zdravotnej poisťovne a Sociálnej poisťovne (len tých, ktorí sa priamo podieľajú na rozvoze a varení stravy); doklad o tom, že dodávateľ nemá pozdĺžnosti na SP, ZP, DÚ (nie starší ako 1 mesiac) |
4. Dodávateľ musí naporciovať jedlá do jednorazových hygienických obalov. |
5. Dodávateľ zabezpečí odstránenie biologického odpadu v súlade so Zákonom č. 79/2015 Z. z. Zákon o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. |
6. Dodávateľ predloží do 5 dní odo dňa účinnosti zmluvy rozhodnutie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v zmysle vymedzenia predmetu zákazky teda na výrobu stravy. |
7. Dodávateľ musí dopraviť stravu na miesto určenia v presnom čase ( obed 11:30) aj v príde, že sa jedná len o jednu stravnú jednotku. |
8. Donášku stravy na miesta určenia zabezpečí dodávateľ motorovým vozidlom určeným na tento účel, na vlastné náklady vo svojich varných nádobách |
9. Motorové vozidlo, ktoré bude stravu dodávať musí spĺňať všetky technické, emisné a hygienické normy podľa platných právnych predpisov Slovenskej republiky a Európskej únie o čom predloží do 5 dní odo dňa účinnosti zmluvy relevantné doklady. |
10. Výdaj stravy zabezpečí dodávateľ v obedovej súprave z tvrdeného skla. Obedová súprava musí byť hygienicky nezávadná. |
11. K výdaju stravy zabezpečí dodávateľ príbory z nerezovej ocele v požadovanom množstve. |
12. Dodávateľ zabezpečí odvoz zbytkov jedla a umytie riadu aby všetko bolo hygienicky čisté. |
13. Dodávateľ zabezpečí jednorázové obrusy na stoly na každý deň podávania jedla spolu s papierovými obrúskami. |
14. Udržiavanie teploty stravy si dodávateľ zabezpečí ohrevnými zariadeniami, nie prostredníctvom mikrovlnnej rúry. |
15. Ak dodané jedla nebudú v požadovanom množstve, kvalite a gramáži dodávateľ okamžite zjedná nápravu tak, aby dodávka jedla zodpovedala objednanému množstvu, kvalite a gramáži do jednej hodiny od vzniknutého problému. Ak dodávateľ nezjedná nápravu bude objednávateľ považovať túto situáciu za hrubé porušenie zmluvy. |
16.Dodávateľ dodá len objednaný počet jedál na daný deň. Dodávateľ si smie nárokovať len reálne objednané jedlo objednávateľom. |
17. Zákazka bude financovaný z prostriedkov verejného obstarávateľa - objednávateľa. |
18. Platba sa uskutoční po poskytnutí služby, na základe vystavených faktúr 1x mesačne. |
19. Lehota splatnosti faktúry je 45 dní odo dňa jej riadneho doručenia objednávateľovi. |
20. Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti daňového dokladu v zmysle zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. |
21. Vrátane dopravy na miesto plnenia |
22. Objednávateľ si objedná telefonicky resp. mailom stravu najmenej 12 hodín vopred. |
23. Objednávateľ má právo do 7 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu. |
24. Dodávateľ, ktorý sa prihlásil na túto zákazku akceptuje všetky body technických požiadaviek a osobitných požiadaviek na plnenie. |
25. Nie je možné variantné dodanie služby. |
26. Nepredloženie požadovaných dokladov podľa opisného formulára sa považuje za hrubé porušenie zmluvy s následkom zmluvnej pokuty a odstúpením od zmluvy. |
27. Objednávateľ stanovuje zmluvnú pokutu vo výške 5.000,- EUR (slovom päťtisíc eur) ak dodávateľ nepreukáže všetky potrebné doklady. |
28. V prípade nedodržania akejkoľvek povinnosti vyplývajúcej dodávateľovi zo zmluvy a VZP, dodávateľ uhradí zmluvnú pokutu vo výške 5.000,- EUR (slovom päťtisíc eur). Zmluvná pokuta je splatná na základe výzvy Objednávateľa na úhradu. |
29. Dodávateľ dodá predmet zákazky na tri rôzne prevádzky objednávateľa podľa konkrétnej objednávky. Jedna prevádzka sa nachádza 17 km od okresného mesta, druhá prevádzka sa nachádza 25 km od okresného mesta, tretia prevádzka sa nachádza 23 km od okresného mesta |
Rožňava, Košický, Slovenská republika
03.04.2017 11:00 — 30.06.2017 12:00
6 600,00 ks
37 000,00
Názov | Merná jednotka | Výhodnejšia hodnota | Váha |
---|---|---|---|
Cena s DPH | € | Menšia | 100 |
22.03.2017 09:31
28.03.2017 16:00
V tejto zákazke sa elektronická aukcia nepoužije
Dátum predloženia | Hodnota | MJ | Kritérium |
---|---|---|---|
28.03.2017 13:46 - Vstupná ponuka | 36 999,60 | € | Cena s DPH |
28.03.2017 13:46 - Najvýhodnejšia ponuka | 36 999,60 | € | Cena s DPH |
Vážený používateľ,
v súvislosti s povinnosťou elektronizácie verejného obstarávania od 18.10.2018 a zároveň s cieľom vylepšenia používateľského komfortu sme pre vás pripravili novú verziu systému EKS, ktorá so sebou prináša: